Speltips Sverige – Frankrike 29/7: Fantastisk start

Axel Sjödin Publicerat: 29 juli 2021

Frankrike står på tur när de svenska damerna fortsätter sin resa i gruppspelet under torsdagen.

Sverige - Frankrike

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svenskorna har verkligen överträffat förväntningarna såhär långt i turneringen då de inlett med två raka segrar och nu toppar gruppen på fyra poäng. Det är inte heller på grund av att de haft lätt motstånd, de inledde mot väldigt starka Spanien där de vann med sju bollar och slutresultatet 31-24 och visade redan där att de vill vara med i medaljdiskussionen.

I nästföljande möte körde de över de regerande olympiska mästarna Ryssland med 36-24 i en ännu starkare insats. Fortsätter de att spela som de gjort kan de absolut vinna hela turneringen då försvarsspelet varit strålande samtidigt som de fått bra utdelning på sina anfall. Jamina Roberts var stekhet i anfallet mot Ryssland med sju mål och hon dominerade helt i andra halvlek.

Även Carina Strömberg hade en riktigt bra dag med åtta mål framåt och allt från försvarsspel till anfallet verkar klicka för det svenska landslaget. Frankrike är ännu en tuff motståndare, men både Spanien och Ryssland känns farligare så det gäller bara för Sverige att formen håller i så bör man kunna vinna resten av matcherna i gruppspelet också.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike har inte imponerat

Fransyskorna har stått för en medioker insats än så länge då de endast har en uddamålsseger mot Ungern följt av en förlust med 25-28 mot Spanien. De har inte alls övertygat ännu och även om Frankrikes högstanivå är väldigt hög så har de ännu inte kommit igång riktigt i turneringen som väntat. Förhoppningsvis vaknar de inte mot Sverige i alla fall.

Inför turneringen hade de flesta hållit Frankrike som stora favoriter inför detta möte då de så sent som i fjol tog hem ett EM-silver och tillhör absolut toppskiktet av handbollsnationer på såväl dam- som herrsidan. Förvånansvärt nog så håller spelbolagen dock fortfarande Frankrike som favoriter nu på torsdag trots deras tveksamma inledning på turneringen samt att Sverige verkligen gått som tåget.

Med tanke på hur de inledande matcherna sett ut hittills och att svenskorna inte visat några som helst tecken på att stanna av så känns spelet på Sverige rätt självklart här då oddsen är så höga som 2.40 hos Campobet. Den raka ettan spikas alltså här till ett väldigt bra spelvärde.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 14:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: