Speltips Tyskland – Brasilien 1/8: Kvartsfinal på spel

Axel Sjödin Publicerat: 1 augusti 2021

Tyskland möter Brasilien i en direkt avgörande match i den sista omgången av gruppspelet i grupp A.

Tyskland - Brasilien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots bra spel från tyskt håll har man fortfarande allt att spela för i den sista gruppspelsomgången då de inte kan klättra högre än tredjeplats samtidigt som Brasilien jagar slutspelsplats. Inför OS var det inte många som förväntade sig mycket av Tyskland, men de har stått upp bra mot väldigt tufft motstånd i grupp A.

Det har två uddamålsförluster mot det starkaste motståndet i gruppen då de inledde turneringen med att förlora mot Spanien med 27-28 och förlorade med 29-30 mot Frankrike i onsdags. I och med detta har båda lagen ovanför Tyskland i tabellen i grupp A inbördes möten mot dem och även vid vinst mot Brasilien kan de alltså inte klättra högre.

Stabila vinster mot både Argentina och Norge vittnar i alla fall om att Tyskland inte blir ett lätt motstånd för en eventuell kvartsfinalmotståndare även om de fortfarande inte tillhör favoriterna till att ta hem en OS-medalj.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brassarna räcker inte riktigt till

Vinsten i det sydamerikanska derbyt mot Argentina innebar att det var Brasilien som behöll sin chans att gå till slutspel ytterligare en omgång. De två sydamerikanska lagen har verkligen inte haft det lätt i den tuffa grupp A där de stått på väldigt tufft europeiskt motstånd.

Hittills har Brasilien inte riktigt varit nära att sno åt sig en poäng från något europeiskt lag och det är nog inte många som tror att de faktiskt har en reell chans att vinna mot Tyskland heller – vilket är vad som krävs för att avancera till kvartsfinalen.

Brassarna har dock periodvis visat upp fint spel mot stornationerna. Mot Frankrike åt de sig in i matchen gång på gång med sviter av flera mål i rad, men de släppte också till väldigt mycket bakåt och de franska kontringarna på misslyckade brasilianska anfall gjorde att de vid flera tillfällen kollapsade och gav fransoserna flera snabba mål. Man kan tyvärr se att Brasilien ännu inte är riktigt mogna att utmana de europeiska stornationerna på riktigt, det saknas fortfarande något i deras spel.

Brassarnas långa och metodiska anfallsuppbyggnad kan dock få svårt mot ett defensivt väldigt starkt Tyskland. Tyskarnas problem ligger snarare i offensiven och med det sagt finns det goda förutsättningar för ett underspel här då jag inte förväntar mig en särskilt snabb och böljande matchbild. Till 1.85 hos Campobet spelar vi alltså underspelet här för 1.85.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 55,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: