Speltips Tyskland – Elfenbenskusten 28/7: Måstematch

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Det blir en direkt avgörande match om vilket lag som når slutspelet mellan Tyskland och Elfenbenskusten.

Tyskland - Elfenbenskusten

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har allt i egna händer då den kanske mest intressanta matchen av alla i den tredje gruppspelsomgången ska spelas tidigt på onsdag. Tyskland som vann U21-EM i våras är Europas starkaste lag på plats i Tokyo och U21-tränaren Stefan Kuntz rattar även OS-laget för att styra dem mot en ny titel.

Förra gången var det oerhört nära då de föll mot Brasilien på straffar i finalen, men frågan är om de räcker lika långt i år. De fick en tuff start mot de regerande mästarna och blev överkörda med 2-4 i öppningsmatchen mot just Brasilien. Därefter besegrade de Saudiarabien, men segern satt mycket längre in än vad man skulle kunna tro.

Saudiarabien hängde med hela matchen och det stod 2-2 när Amos Pieper blev utvisad för tyskarna. Men även med tio man lyckades tyskarna pricka in ledningsmålet till ställningen 3-2 och höll sig således kvar i turneringen i ödesmatchen. Nu väntar ännu en ödesmatch mot Elfenbenskusten där vinst är det enda som gäller.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tufft motstånd i sista omgången

Elfenbenskusten är nog den starkaste tredjeseeden i turneringen och är verkligen inget drömmotstånd i en måstematch. De har flera vassa spelare från europeiska toppligor och kan absolut gå långt i turneringen om de lyckas hålla undan Tyskland nu på onsdag.

Även de besegrade Saudiarabien med uddamålet då de vann med 2-1 i öppningsmatchen och klarade sedan av att ta poäng mot ett starkt Brasilien i en match som slutade mållös. Precis som många andra matcher under detta OS präglades dock matchen mot Brasilien av ett rött kort som kom redan i den 13:e minuten på Douglas Luiz.

Därmed blir Elfenbenskustens kryss inte lika imponerande då de hade en man mer under i stort sett hela matchen. Matchen mot Tyskland känns i alla fall väldigt öppen och det är lätt att se den gå åt båda hållen. Elfenbenskusten kan absolut såra Tyskland om inte Die Mannschaft höjer sig.

Så istället för ett resultatspel tittar vi på målmarknaden, Tyskland har haft väldigt svängiga matcher såhär långt med en målskillnad på 5-6 efter de två inledande matcherna. Elfenbenskusten har i sin tur inte haft lika målrika matcher, men mot ett tveksamt tyskt försvarsspel och en farlig tysk offensiv kan det mycket väl rinna iväg även här. Överspelet till 1.83 finns det definitivt värde i hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: 888sport
Spelstopp: 10:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: