Rek: Milan – PSV, Champions League

Emil Jakobsson Publicerat: 28 augusti 2013

Rek & Speltips, Milan Champions LeagueIkväll ska det avgöras om anrika Milan eller PSV kniper en plats i Champions Leagues gruppspel. Det första mötet mellan lagen i Eindhoven slutade 1-1 vilket betyder att allt kan hända på San Siro.

Milan är givetvis inte alls samma lag som de var tidigare. Men tanken på Champions League utan Milan känns minst sagt underlig. Laget fick däremot en mardrömsstart på säsongen då man föll med 2-1 borta mot nykomlingarna Verona.

Gästande PSV har hunnit med fyra matcher i ligan och vunnit tre och spelat en oavgjord. Nu senast spelade man 1-1 men de tre första matcherna vann man med en målskillnad på hela 11-2.

Man slog även Zulte från Belgien med totalt 5-0 i förra omgången av kvalet till Champions League.

Vi tror att Milan kommer avancera från det här mötet men ser det bästa spelvärdet i att båda lagen gör mål. PSV öser som sagt in mål i Holland och även om Milan givetvis är starkare och bättre defensivt än många lag där borde de kunna trycka in minst ett mål. Speciellt med tanke på att de måste göra minst ett mål för att vinna eller tvinga fram en förlängning.

Milan spelar på hemmaplan och där misslyckas de sällan med att göra mål.

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,77
Bolag: Nordicbet (1000 kronor bonus + 500 kr riskfritt spel)
Missa inte:  Betsson bjuder alla nya kunder på valfri matchtröja från Premier League samt 1 500 kronor bonus. Läs mer här.
TV: Viasat Fotboll, 20:45