Speltips: Frankrike U20 – Turkiet U20 2/7

Emil Jakobsson Publicerat: 1 juli 2013
Speltips-Frankrike--USA-u20
Foto: PolandMFA

I Fredags satt vårat spel då Degerfors hemmaslog Assyriska med 2-1 till 2.40 gånger pengarna. I Lördags satt vårat spel också och då var det GAIS som vann borta mot Jönköping med 0-1 till fina 3.00 gånger pengarna. I Söndags spelade vi på Motala som bortaslog Vimmerby med 1-2 till 1.80 gånger pengarna. Tre rätt av tre spel alltså.

Idag har vi hittat ett spel då Frankrike möter Turkiet i U20-VM.

Frankrike är ett av världens bästa lag när det gäller U20 Fotboll. Man har väldigt bra akademier i Frankrike och de är därför så bra. Auxerre spelaren Yaya Sonogo är skyttekung i laget och har gjort 2 mål under dessa tre matcher i gruppspelet. Frankrike har mött lite bättre lag än Turkiet och man har gjort det bra. Man förlorade mot Spanien med 2-1 som kanske är de bästa laget i hela tuneringen? Man kryssade mot USA och vann mot Ghana.

Turkiet vann två av dessa tre matcher i gruppspelet men dessa var mot lag som är snäppet sämre än vad som fanns i Frankrikes grupp. Man vann senast mot Australien med 1-2 och förlorade mot Colombia. Matchen innan det vann man mot El Salvador med 3-0. Jag tror man inte klarar av starka Frankrike idag.

Frankrike lär vinna den här matchen och jag spelar ettan ganska hårt! 2.2 är ett bra odds och är väldigt spelvärt, men lär nog sjunka.

Spel: 1
Odds: 2.2
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kronor & 100 casino free spins)
TV: Eurosport
Avspark: 20.00
Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se