Speltips: Haugesund – Bödö/Glimt 3/7

Emil Jakobsson Publicerat: 2 juli 2013

Våra speltips fortsätter pricka rätt. Vi är nu uppe i fyra raka spel med ett snittodds på 2,35 som har prickat rätt och vi siktar givetvis på femte raka ikväll när vi har ett spel från Norska cupen.

Haugesund ligger på sjunde plats i Tippeligaen och det är helt okej. Men på senaste tiden har man varit desto sämre. Senast förlorade man med 4-0 borta mot Odd Grenland. Deras målkung Chris Gytkjär är skadad och kommer inte komma till spel. Alexander Söderlund lämnade dessutom klubben för ett tag sedan vilket också är ett avbräck.

Bödö/Glimt går som tåget i Norska andra divisionen och har varit att man har potential mot lag från högsta ligan i Norge. Man slog senast ut samma Odd Grenland som Haugesund förlorade emot med 4-0. I ligan går man som tåget och har inte förlorat en match på 13 matcher. Man har dessutom sju raka segrar. Tom Erik Norberg saknas i Bödö men annars ser det väldigt bra ut på skadefronten.

Bödö är ett lag som med största sannolikhet kommer att spela i Tippeligaen nästa år. Jag tror man klarar av minst ett kryss imorgon och spelar det hårt! 2.10 är riktigt bra och det lär sjunka.

Spel: Dubbelchans X2
Odds: 2.10 
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor)
Avspark: 18.00
Fotbollsresor: Spelschemat till Bundesliga är släppt, boka din fotbollsresa till Dortmund eller München här.
Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se