Speltips: Liverpool – Manchester United 1/9

Emil Jakobsson Publicerat: 31 augusti 2013
Speltips / rek: Liverpool - Manchester United
Foto: Bildbyrån

Supersöndagen bjuder både på Arsenal – Tottenham samt Liverpool – Manchester United som vi har hittat ett bra spel till. Vid en seger för hemmalaget skulle de gå upp hela fem poäng för rivalen United vilket givetvis skulle vara ett dråpslag för United som tappade poäng i förra omgången.

Spelbolagen tror på en otroligt jämn match och jag håller med dem. Tror man på Liverpool erbjuder Bet365 oddset 2,63 och William Hill har det högsta oddset på gästande United, 2,93.

Liverpool har inlett säsongen på bästa sätt med tre raka segrar mot Stoke , Aston Villa och nu senaste Notts i ligacupen. United har haft tuffare motstånd och har även tappat poäng. De inledde med att slå Wigan och Sweansea relativt enkelt för att sedan bara spela 0-0 hemma på Old Trafford mot Chelsea nu senast.

Missa inte: Hämta en gratis matchtröja från Premier League. Betsson bjuder nya kunder på en valfri matchtröja och 1 500 kronor bonus. Läs mer här. 

Ser man till inbördes möten har United tre raka 2-1 segrar och Liverpools senaste seger kom i januari 2012 då man vann FA-cupmötet med 2-1.

Vi väljer att spela på att båda lagen gör mål och det finns goda grunder till det. Båda lagen har gjort mål i deras sex senaste matcher på Anfield. Ser man totalt har båda lagen gjort mål i åtta av deras nio senaste möten. Med anfallare som Sturridge, van Persie och Rooney (som såg väldigt bra ut mot Chelsea) kan vi nog vänta oss mål.

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,67
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kronor)
Fotbollsresor till Liverpool: Upplev Anfield på plats, här hittar ni priser på paketresor med hotell.
Avspark: 14:30 söndag 1/9
TV: Viasat Fotboll
Läs mer: Här kan ni läsa mer inför matchen (via Premierleague.com).