Speltips, Champions League: Olympiakos – Paris Saint-Germain

Emil Jakobsson Publicerat: 17 september 2013

Speltips Champions League PSGÄntligen! Champions League är tillbaka och vi har tittat närmare på mötet mellan grekiska Olympiakos samt Zlatans Paris Saint-Germain. Övriga matcher ikväll är bland annat Galatasaray – Real Madrid, Manchester United – Bayer Leverkusen samt Bayern München – CSKA Mosvka.

Efter en något skakig start på säsongen med två kryss har PSG börjat hitta rätt igen. Man har nu tre raka segrar och har hållit nollan i de två senaste. Nu ställs de mot Olympiakos som minst sagt trummar på hemma i Grekland. De har fyra raka segrar och har en målskillnad på hela 12 – 2 på dessa matcher. Frågan är hur väl deras offensiv kommer fungera mot PSG som är otroligt skickliga defensivt.

PSG har samtidigt sin spelplan klar. På UEFA:s webbsida är rubriken ”Blanc’s PSG plan waiting game at Olympiacos” där PSG:s tränare Laurent Blanc berättar att de kommer försöka hålla bollen inom laget och spela på som vanligt borta mot Olympiakos.

Det luktar med andra ord underspel här när PSG kommer vänta ut Olympiakos. Noterbart är även att PSG har sex segrar och en oavgjord på sju matcher mot grekisk motstånd. Noterbart är att de inte släppt in ett enda mål under de sju matcherna.

Ser man på förra säsongens spel i Champions League släppte PSG bara in tre mål under gruppspelets sex matcher.

Vi väljer att lägga två spel på kvällens match, se nedan.

Speltips 1: Under 2,5 mål
Odds: 1,76
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kronor bonus)

Speltips 2: PSG
Odds: 2,15
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor bonus)

TV: Viasat Fotboll

Kommande gratis live streams från Bet365:
Lördag 21/9:
18:00 Cagliari v Sampdoria
20:45 Genoa v Livorno
Söndag 22/9:
14:30 Club Brügge v Anderlecht
14:30 Feyenoord v FC Utrecht
14:30 NAC v AZ
15:00 Atalanta v Fiorentina

Öppna konto här och se matcherna gratis