Speltips / rek: Arsenal – Napoli, Champions League

Emil Jakobsson Publicerat: 30 september 2013
Rek, Champions League, Arsenal - Napoli
Foto: Bildbyrån

Champions League är tillbaka nu på tisdag och vi har hittat ett bra spel på mötet mellan Arsenal och Napoli som sänds av TV6.

Efter den tunga premiärförlusten har Arsenal gått som tåget. Man har just nu hela nio raka segrar, bland annat tre stycken i Champions League. Först kvalificerade man sig för gruppspelet efter hela 5-0 (3-0 & 2-0) mot Fenerbahce och nu senast sl0g man Marseille med 2-1 på bortaplan.

Nyförvärvet Mesut Özil har samtidigt imponerat och ligger bakom mycket av Arsenals offensiva spel. Noterbart är också att Ramsey klivit fram och gjort hela åtta mål på nio matcher för Arsenal.

Även Napoli har inlett säsongen starkt men deras kryss mot nykomlingarna Sassuolo i Serie A gjorde att de tappade serieledningen. De har annars vunnit sina fem övriga matcher i Serie A och de slog Dortmund med 2-1 på hemmaplan nu senast i Champions League.

Men Napoli är som starkast just på hemmaplan. Ser man till ligan har de inte förlorat på hemmaplan sedan den 12 december 2012.

Personligen tror jag att Arsenal vinner men jag ser ett större spelvärde i överspelet. Fem av Arsenals sex ligamatcher har gått över 2,5 mål och två av tre i Champions League den här säsongen. Napoli är lite tätare men tre av deras sex ligamatcher har gått över 2,5 och deras enda match i Champions League slutade som sagt 2-1.

Även om det var försäsong och inte bör värderas allt för högt möttes lagen tidigare i somras, då slutade matchen på Emirates Stadium 2-2.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Nordicbet (Riskfritt spel värt 500 kr + 1 000 kr bonus för nya kunder)

Hämta 500 kr riskrfritt spel + 1 000 kr bonus från Nordicbet

TV: TV6
Avspark: 20:45
Missa inte: Betsafe erbjuder just nu deras högsta bonus någonsin, hämta hem hela 2 400 kronor här.