Speltips / rek, SHL: Färjestad – Skellefteå AIK

Emil Jakobsson Publicerat: 26 september 2013

 Foto: BildbyrånDe regerande mästarna Skellefteå gästar ikväll jumbon(!) Färjestad som inte alls fått den start man önskat på säsongen. Frågan är om hemmalaget verkligen orkar stå emot Skellefteå?

Färjestad vann SM-guld 2011 efter en finalserie mot Skellefteå och nu senast åkte man ut i semifinal mot Luleå. Men årets upplaga av Färjestad har än så länge inte alls levt upp till förväntningarna. En seger och hela tre förluster trots att man spelat mot båda nykomlingarna på hemmaplan.

Gästande Skellefteå har omvända siffror, tre segrar och en förlust. Deras offensiv har precis som tidigare säsonger fungerat väl och man har gjort hela 14 mål på dessa fyra matcher.

Spelbolagen håller Skellefteå favoriter och de kan spelas till ca 2,35 och Färjestad ca 2,7. Men vi har siktat in oss på överspelet här.

Skellfteå har som sagt gjort fyra mål i snitt per match och målsnittet i deras matcher är sex mål och ingen match har gått under fem mål.

För Färjestad är det totala målsnittet per match 4,75 men få lag orkar stå upp mot Skellefteå och det brukar kunna bli en hel del mål.

Ingen av lagens målvakter har heller storspelat. Lagens målvakter ligger i dagsläget på plats åtta respektive nio sett till deras räddningsprocent då ingen av dem ens ligger över 91%.

Spel: Över 4,5 mål
Odds: 1,88
Bolag: ComeOn! (Sätt in 100 kr, få ytterligare 400 kr bonus)

Hämta din bonus från ComeOn! här

TV: Cmore Hockey