Allsvenskan: speltips från hos Spelbloggare.se

Gratis och vinnande speltips på Allsvenskan. Det levererar vi på Spelbloggare till er läsare – hela spelåret, i varje omgång. Förutom det får ni ta del av krönikor, olika unika erbjudanden och bonusar till de bästa spelbolagen för spel på svensk fotboll.

Annons:
  Unibet har alltid höga odds på Allsvenskan – Få 500% extra upp till 500 kr bonus hos dem här!
Regler & villkor gäller.

Speltips och rekar från Allsvenskan

20 september 2019 Sundsvall Djurgården Speltips

Botten mot toppen, jumbon mot serieledarna. GIF Sundsvall mot Djurgården, fredagen den 20 september 2019, med speltips, odds och allt ...
16 september 2019 Djurgården Helsingborg Speltips

Speltips, de bästa oddsen och allt inför Djurgården - Helsingborg i Allsvenskan under måndagen den 16 september 2019 hos Spelbloggare.se.
29 juni 2019 Elfsborg - Falkenberg

Måndag och allsvensk fotboll från Tunavallen - AFC Eskilstuna mot Elfsborg, den 16 september 2019. Vi bjuder på speltips, odds ...
21 februari 2019 chelsea malmö ff speltips odds europa league

Det blir fullt fokus på en tät historia inför den viktiga toppmatchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och IFK Norrköping ...
15 september 2019 Häcken AIK speltips

Allsvensk toppbatalj står på söndagsmenyn den 15 september - BK Häcken mot AIK. Vi har speltips, odds och allt inför ...
15 september 2019 Hammarby IFK Göteborg Speltips

Planen är att fyrdubbla insatsen med vårt speltips inför söndagens allsvenska match mellan Hammarby och IFK Göteborg den 15 september ...
13 september 2019 Sirius Falkenberg Speltips

Uppehållet är över & Allsvenskan tillbaka! Direkt väntar ett ångestladdat bottenmöte mellan Sirius och Falkenberg, fredagen den 13 september. Här: ...
19 september 2019 Atletico Madrid Juventus Speltips

Det blir ett bra speltips på hemmalaget inför söndagens möte mellan Atletico Madrid och Eibar i spanska La Liga den ...
Sladjans speltips

DERBYSÖNDAG! Arsenal mot Tottenham och inte minst AIK mot Djurgården. Sladjan Osmanagic har speltipsen och ni tar del av dem ...

Inför säsongens hetaste match i Allsvenskan, 08-derbyt och seriefinalen mellan AIK och Djurgården, får nya kunder hos Betfair Spelbörs, i ...

På många sätt är den hjärtat i nationen Sverige – och vi på Spelbloggare.se älskar verkligen Allsvenskan. Förutom att serien är i ständig utveckling, blir bättre och bättre, står den för det lokala, bitsk rivalitet och varm kärlek samt närhet. Och kanske inte minst är den det mest svenska och bästa av vårtecken.

En allsvensk match kan se olik ut en annan. Det kan vara allt från strax under 30 000 adrenalinpumpade supportrar på Tele2 Arena i ett Stockholmsderby, till ett hundratal i en match mellan två småstadsklubbar. Det är också en stor del av charmen med Allsvenskan.

Allsvenskan må inte ha de största av spelare, de starkaste av organisationer eller mesta av pengar – men samtidigt så mycket mer, ur svensk synvinkel, än de andra ligorna ute i Europa.

Den där närheten är någonting som fått Allsvenskan så extremt folkkär; att man, som supporter eller utomstående, kommer så nära inpå spelarna och klubbarna som helhet. Det finns en helt annan öppenhet än i de stora, europeiska divisionerna – någonting som också underlättar för en när man tippar på Allsvenskan, eller det svenska seriesystemet som helhet. På pappret vet oddssättarna inte mer än du med lite enkel research.

Spela på Allsvenskan

Spelutbudet på svensk fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet är enormt. Alla de stora spelbolagen har med det i sitt utbud – vissa mer helgjutet än andra – men allt som allt finns det från alla allsvenska matcher en uppsjö av spel att vraka mellan.

Konkurrensen mellan bolagen, som eskalerat de senaste åren, har också gynnat möjligheterna att tjäna pengar på Allsvenskan, ur bettingsynpunkt.

Återbetalningssummorna brukar vara i klass med exempelvis Premier League – inte sällan runt 99-100% på 1X2-marknaderna – och då får man också fördelen av att ha den där närheten till klubbarna, som förenklar det att få överläge mot spelbolagen och deras oddssättare.

Dessutom finns det hos flera aktörer marknader som hörnor och kort att satsa på. Helt enkelt allt möjligt.

Givetvis är det flera svenskanknutna bookies som sticker ut, i positiv bemärkelse, med spel på allsvensk fotboll. Unibet och NordicBet är två praktexempel, men även 24hBet är en uppstickare att räkna med. De har blivit kända för att erbjuda starka odds på Allsvenskan.

Allsvenskan och mycket mer på Spelbloggare

Hos oss finns alltid de bästa speltipsen och oddsen till de allsvenska matcherna, men även exempelvis NHL, SHL och de stora europeiska fotbollsligorna. Vi andas sport och eftersträvar alltid att hjälpa er spelare att bli vinnare på sportbetting – oavsett om det är i liten eller stor skala.

Detta gör vi genom att erbjuda er helt kostnadsfria speltips från våra experter, som har flera års erfarenhet inom branschen, samt tipsa er om de bästa bonusarna, inte sällan helt unika för just er läsare hos oss och även dela med oss av annat matnyttigt material.

Spelbloggare.se – vi är sidan för dig som älskar sport, spel och Allsvenskan…

Skrivet av: