Speltips: Allsvenskan

Spelbloggare Publicerat: 4 januari 2021

Gratis och vinnande speltips på Allsvenskan. Det levererar vi på Spelbloggare till er läsare – hela spelåret, i varje omgång. Förutom det får ni ta del av krönikor, olika unika erbjudanden och bonusar till de bästa spelbolagen för spel på svensk fotboll.

Speltips Allsvenskan

Genom oss på Spelbloggare får du allt det bästa materialet inför matcherna i Allsvenskan – speltips, matchanalyser och införrapporter därtill. Våra rekare har flera års erfarenhet av spel och dobbel samt branschen och finns för att hjälpa dig hitta de bästa oddsen på allsvensk fotboll.

Allt om Allsvenskan

På många sätt är den hjärtat i nationen Sverige – och vi på Spelbloggare.se älskar verkligen Allsvenskan. Förutom att serien är i ständig utveckling, blir bättre och bättre, står den för det lokala, bitsk rivalitet och varm kärlek samt närhet. Och kanske inte minst är den det mest svenska och bästa av vårtecken.

En allsvensk match kan se olik ut en annan. Det kan vara allt från strax under 30 000 adrenalinpumpade supportrar på Tele2 Arena i ett Stockholmsderby, till ett hundratal i en match mellan två småstadsklubbar. Det är också en stor del av charmen med Allsvenskan.

Allsvenskan må inte ha de största av spelare, de starkaste av organisationer eller mesta av pengar – men samtidigt så mycket mer, ur svensk synvinkel, än de andra ligorna ute i Europa.

Den där närheten är någonting som fått Allsvenskan så extremt folkkär; att man, som supporter eller utomstående, kommer så nära inpå spelarna och klubbarna som helhet. Det finns en helt annan öppenhet än i de stora, europeiska divisionerna – någonting som också underlättar för en när man tippar på Allsvenskan, eller det svenska seriesystemet som helhet. På pappret vet oddssättarna inte mer än du med lite enkel research.

Betting Tips för Allsvenskan

Vi älskar svensk fotboll på Spelbloggare.se och våra betting tips på Allsvenskan skrivs av solida experter inom området. När vi skriver ett tips tas alla möjliga faktorer i beaktning, för att finna spelvärde; förutsättningar, form och mycket annat. Vi publicerar enbart betting tips där vi anser sannolikheten för spelet att sitta vara större än vad oddset motsvarar. Någonting vi anser får oss att sticka ut på marknaden.

Spela på Allsvenskan

Spelutbudet på svensk fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet är enormt. Alla de stora spelbolagen har med det i sitt utbud – vissa mer helgjutet än andra – men allt som allt finns det från alla allsvenska matcher en uppsjö av spel att vraka mellan.

Konkurrensen mellan bolagen, som eskalerat de senaste åren, har också gynnat möjligheterna att tjäna pengar på Allsvenskan, ur bettingsynpunkt.

Återbetalningssummorna brukar vara i klass med exempelvis Premier League – inte sällan runt 99-100% på 1X2-marknaderna – och då får man också fördelen av att ha den där närheten till klubbarna, som förenklar det att få överläge mot spelbolagen och deras oddssättare.

Dessutom finns det hos flera aktörer marknader som hörnor och kort att satsa på. Helt enkelt allt möjligt.

Givetvis är det flera svenskanknutna bookies som sticker ut, i positiv bemärkelse, med spel på allsvensk fotboll. Unibet och NordicBet är två praktexempel, men även Campobet är en uppstickare att räkna med. De har blivit kända för att erbjuda starka odds på Allsvenskan.

Bettingsidor Allsvenskan

Nästan alla bettingsidor erbjuder spel på Allsvenskan och för de med svensk licens är fallet sådant i precis alla fall. Bland svenskar är det en av de mest populära marknaderna och även andra bookmakers erbjuder spel på Sveriges största liga.

Vi på Spelbloggare andas Allsvenskan och har speltips till varenda omgång, majoriteten av matcherna. Flera av våra rekare är specialiserade på svensk sport och delar alltid pricksäkra analyser samt spelförslag som hjälper dig att hitta de bästa oddsen på Allsvenskan.

Allsvenskan och mycket mer på Spelbloggare

Hos oss finns alltid de bästa speltipsen och oddsen till de allsvenska matcherna, men även exempelvis NHL, SHL och de stora europeiska fotbollsligorna. Vi andas sport och eftersträvar alltid att hjälpa er spelare att bli vinnare på sportbetting – oavsett om det är i liten eller stor skala.

Detta gör vi genom att erbjuda er helt kostnadsfria speltips från våra experter, som har flera års erfarenhet inom branschen, samt tipsa er om de bästa bonusarna, inte sällan helt unika för just er läsare hos oss och även dela med oss av annat matnyttigt material.

Spelbloggare.se – vi är sidan för dig som älskar sport, spel och Allsvenskan…