Allsvenskan: speltips från hos Spelbloggare.se

Gratis och vinnande speltips på Allsvenskan. Det levererar vi på Spelbloggare till er läsare – hela spelåret, i varje omgång. Förutom det får ni ta del av krönikor, olika unika erbjudanden och bonusar till de bästa spelbolagen för spel på svensk fotboll.

Annons:
  Unibet har alltid höga odds på Allsvenskan – Få 500% extra upp till 500 kr bonus hos dem här!
Regler & villkor gäller.

Speltips och rekar från Allsvenskan

15 juli 2019 Hammarby Sundsvall Speltips

Speltips måndagen den 15 juli 2019 - inför det allsvenska mötet mellan GIF Sundsvall och Hammarby. Ni får även del ...
1 juli 2019 Häcken Hammarby Speltips

Det väntas ingen målfest på Olympia när måndagens möte mellan Helsingborgs IF och IK Sirius ska avgöras i den allsvenska ...
14 juli 2019 Djurgården Malmö FF Speltips

Stream, odds och speltips inför den allsvenska seriefinalen mellan Djurgården och Malmö FF söndagen den 14 juli 2019. Dagens bästa ...
14 juli 2019 Östersund Norrköping Speltips

Här hittar ni det vassaste speltipset inför Östersund - IFK Norrköping i Allsvenskan, söndagen den 14 juli och det tillsammans ...
14 juli 2019 Häcken Örebro Speltips

Speltips söndagen den 14 juli 2019 - BK Häcken mot Örebro. Det tillsammans med alla odds, startelvorna och stream info.
21 april 2019 afc eskilstuna hammarby speltips

AFC Eskilstuna och Kalmar FF är två kryssbenägna lag och det gör att vi har en given tanke om hur ...
13 juli 2019 AIK Elfsborg Speltips

Här tar ni del av Spelbloggare.se:s speltips inför det allsvenska supermötet mellan AIK och Elfsborg på Friends Arena, lördagen den ...
13 juli 2019 Falkenberg IFK Göteborg Speltips

Alla oddsen, startelvorna och ett rykande hett speltips inför lördagens allsvenska match mellan Falkenberg och IFK Göteborg den 13 juli ...
Sladjan videospeltips Champions league

AIK tar emot Elfsborg på Friends Arena och Falkenberg välkomnar IFK Göteborg till Falcon Alkoholfri Arena. Speltips inför matcherna bjuder ...
8 juli 2019 AFC Eskilstuna Djurgården Speltips

Ett hörnspel ska dubbla insatsen inför måndagens allsvenska batalj mellan AFC Eskilstuna och Djurgården, där matchbilden kommer präglas starkt av ...

På många sätt är den hjärtat i nationen Sverige – och vi på Spelbloggare.se älskar verkligen Allsvenskan. Förutom att serien är i ständig utveckling, blir bättre och bättre, står den för det lokala, bitsk rivalitet och varm kärlek samt närhet. Och kanske inte minst är den det mest svenska och bästa av vårtecken.

En allsvensk match kan se olik ut en annan. Det kan vara allt från strax under 30 000 adrenalinpumpade supportrar på Tele2 Arena i ett Stockholmsderby, till ett hundratal i en match mellan två småstadsklubbar. Det är också en stor del av charmen med Allsvenskan.

Allsvenskan må inte ha de största av spelare, de starkaste av organisationer eller mesta av pengar – men samtidigt så mycket mer, ur svensk synvinkel, än de andra ligorna ute i Europa.

Den där närheten är någonting som fått Allsvenskan så extremt folkkär; att man, som supporter eller utomstående, kommer så nära inpå spelarna och klubbarna som helhet. Det finns en helt annan öppenhet än i de stora, europeiska divisionerna – någonting som också underlättar för en när man tippar på Allsvenskan, eller det svenska seriesystemet som helhet. På pappret vet oddssättarna inte mer än du med lite enkel research.

Spela på Allsvenskan

Spelutbudet på svensk fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet är enormt. Alla de stora spelbolagen har med det i sitt utbud – vissa mer helgjutet än andra – men allt som allt finns det från alla allsvenska matcher en uppsjö av spel att vraka mellan.

Konkurrensen mellan bolagen, som eskalerat de senaste åren, har också gynnat möjligheterna att tjäna pengar på Allsvenskan, ur bettingsynpunkt.

Återbetalningssummorna brukar vara i klass med exempelvis Premier League – inte sällan runt 99-100% på 1X2-marknaderna – och då får man också fördelen av att ha den där närheten till klubbarna, som förenklar det att få överläge mot spelbolagen och deras oddssättare.

Dessutom finns det hos flera aktörer marknader som hörnor och kort att satsa på. Helt enkelt allt möjligt.

Givetvis är det flera svenskanknutna bookies som sticker ut, i positiv bemärkelse, med spel på allsvensk fotboll. Unibet och NordicBet är två praktexempel, men även 24hBet är en uppstickare att räkna med. De har blivit kända för att erbjuda starka odds på Allsvenskan.

Allsvenskan och mycket mer på Spelbloggare

Hos oss finns alltid de bästa speltipsen och oddsen till de allsvenska matcherna, men även exempelvis NHL, SHL och de stora europeiska fotbollsligorna. Vi andas sport och eftersträvar alltid att hjälpa er spelare att bli vinnare på sportbetting – oavsett om det är i liten eller stor skala.

Detta gör vi genom att erbjuda er helt kostnadsfria speltips från våra experter, som har flera års erfarenhet inom branschen, samt tipsa er om de bästa bonusarna, inte sällan helt unika för just er läsare hos oss och även dela med oss av annat matnyttigt material.

Spelbloggare.se – vi är sidan för dig som älskar sport, spel och Allsvenskan…

Skrivet av: