Allsvenskan: speltips från hos Spelbloggare.se

Gratis och vinnande speltips på Allsvenskan. Det levererar vi på Spelbloggare till er läsare – hela spelåret, i varje omgång. Förutom det får ni ta del av krönikor, olika unika erbjudanden och bonusar till de bästa spelbolagen för spel på svensk fotboll.

Annons:
  Unibet har alltid höga odds på Allsvenskan – Få 500% extra upp till 500 kr bonus hos dem här!
Regler & villkor gäller.

Speltips och rekar från Allsvenskan

DIF FFF 7/4

Blott en vecka har gått sedan Djurgården vann SM-guldet 2019 och Coolbet har redan präntat ut oddsen inför Allsvenskan 2020 ...
10 november 2019 Kalmar Brage Speltips

Det allsvenska playoffkvalet ska avgöras. Blir det Kalmar FF eller IK Brage som får spela i högstaligan nästa år? Speltips ...
6 november 2019 Brage Kalmar Speltips

Det vankas kval mellan Allsvenskan & Superettan. Göra upp där ska Brage och Kalmar FF under onsdagen, 6 november, i ...
2 november 2019 Norrköping Djurgården Speltips

Guldmatchen i Allsvenskan 2019, eller? Djurgården kan säkra titeln när de besöker IFK Norrköping under lördagen den 2 november 2019. ...
2 november 2019 Hammarby Häcken Speltips

Hammarby har alltjämt chansen på SM-guld och behöver vinna i sista omgången mot BK Häcken, lördagen den 2 november 2019. ...
15 augusti 2019 Malmö Speltips

Malmö FF är stora favoriter mot Örebro SK - men har inte allting i egna händer inför den allsvenska avslutningen.
2 november 2019 Falkenberg AFC Eskilstuna Speltips

Falkenberg mot AFC Eskilstuna i sista allsvenska omgången - en ödesmatch som betyder skillnaden mellan kontrakt eller icke, 2 november ...
2 november 2019 Sirius Kalmar Speltips

Åker Kalmar FF ur eller säkrar de det allsvenska kontraktet mot Sirius på Studenternas IP, lördagen den 2 november 2019? ...
15 mars 2020 Hammarby IFK Göteborg Speltips

Lördag 13:00 smäller det! De avslutande allsvenska matcherna ska spelas och inför dessa presenterar Spelbloggare.se alla de relevanta oddsen: vem ...
11 augusti 2019 BK Häcken Malmö FF Speltips

Markus Rosenberg gör sin sista allsvenska hemmamatch när Malmö FF möter AIK på måndagskvällen.

På många sätt är den hjärtat i nationen Sverige – och vi på Spelbloggare.se älskar verkligen Allsvenskan. Förutom att serien är i ständig utveckling, blir bättre och bättre, står den för det lokala, bitsk rivalitet och varm kärlek samt närhet. Och kanske inte minst är den det mest svenska och bästa av vårtecken.

En allsvensk match kan se olik ut en annan. Det kan vara allt från strax under 30 000 adrenalinpumpade supportrar på Tele2 Arena i ett Stockholmsderby, till ett hundratal i en match mellan två småstadsklubbar. Det är också en stor del av charmen med Allsvenskan.

Allsvenskan må inte ha de största av spelare, de starkaste av organisationer eller mesta av pengar – men samtidigt så mycket mer, ur svensk synvinkel, än de andra ligorna ute i Europa.

Den där närheten är någonting som fått Allsvenskan så extremt folkkär; att man, som supporter eller utomstående, kommer så nära inpå spelarna och klubbarna som helhet. Det finns en helt annan öppenhet än i de stora, europeiska divisionerna – någonting som också underlättar för en när man tippar på Allsvenskan, eller det svenska seriesystemet som helhet. På pappret vet oddssättarna inte mer än du med lite enkel research.

Spela på Allsvenskan

Spelutbudet på svensk fotboll i allmänhet och Allsvenskan i synnerhet är enormt. Alla de stora spelbolagen har med det i sitt utbud – vissa mer helgjutet än andra – men allt som allt finns det från alla allsvenska matcher en uppsjö av spel att vraka mellan.

Konkurrensen mellan bolagen, som eskalerat de senaste åren, har också gynnat möjligheterna att tjäna pengar på Allsvenskan, ur bettingsynpunkt.

Återbetalningssummorna brukar vara i klass med exempelvis Premier League – inte sällan runt 99-100% på 1X2-marknaderna – och då får man också fördelen av att ha den där närheten till klubbarna, som förenklar det att få överläge mot spelbolagen och deras oddssättare.

Dessutom finns det hos flera aktörer marknader som hörnor och kort att satsa på. Helt enkelt allt möjligt.

Givetvis är det flera svenskanknutna bookies som sticker ut, i positiv bemärkelse, med spel på allsvensk fotboll. Unibet och NordicBet är två praktexempel, men även 24hBet är en uppstickare att räkna med. De har blivit kända för att erbjuda starka odds på Allsvenskan.

Allsvenskan och mycket mer på Spelbloggare

Hos oss finns alltid de bästa speltipsen och oddsen till de allsvenska matcherna, men även exempelvis NHL, SHL och de stora europeiska fotbollsligorna. Vi andas sport och eftersträvar alltid att hjälpa er spelare att bli vinnare på sportbetting – oavsett om det är i liten eller stor skala.

Detta gör vi genom att erbjuda er helt kostnadsfria speltips från våra experter, som har flera års erfarenhet inom branschen, samt tipsa er om de bästa bonusarna, inte sällan helt unika för just er läsare hos oss och även dela med oss av annat matnyttigt material.

Spelbloggare.se – vi är sidan för dig som älskar sport, spel och Allsvenskan…

Skrivet av: