Speltips: Serie A

Spelbloggare Publicerat: 27 januari 2021

Spelbloggare.se är din samlingsplats för speltips till Serie A, den italienska fotbollsligan. Följ våra experter och lägg värdespel från stjärnmatcherna i Italien, eller hitta inspiration med våra djupgående införrapporter.


Speltips för Serie A

En av de mest populära ligorna att såväl följa som spela på är just Serie A – och därför har vi ett antal spelläggare som är experter på ligan. Deras speltips publiceras och ryggas med fördel till högsta odds. Tillägg analyser, odds och införrapporter inför de kommande matcherna.

Serie A-odds 2020

Betting tips på Spelbloggare placeras till det bästa oddset i publiceringens stund, men tack vare våra jämförelser av odds kan du rygga spelen även efteråt – så du kan följa oddsutvecklingen. Detta är ett verktyg våra läsare är väldigt förtjusta i och det hittas i speltipsen som är uppe.

Spelschema: Kommande matcher i Serie A

Vad är du ute efter: analyser för att enklare hitta ett spel på egen hand, rena speltips, införrapporter eller bara de bästa oddsen? Oavsett vad är våra spelartiklar värda att ta del av.

Detta får du ta del av i våra rekar:

  • Spelschema: Kommande matcher i Serie A
  • TV-tider
  • Hur du kan se Serie A utan kostnad
  • Unika kampanjer vi får fram med spelbolagen
  • Införrapporter
  • Uppdateringar om tabellen
  • Betting tips inför matcherna

Om Serie A

Juventus, AC Milan, Napoli och en uppsjö fler. Många svenskar har sina favoritlag i italienska Serie A – och det är en lika populär liga för betting. Vi bevakar ligan in i minsta lilla detalj, levererar införrapporter som täcker allt och speltips av högsta möjliga klass.

Fler speltips

Hos Spelbloggare.se får du ta del av speltips i mängder – varje dag och året om. Från alla olika sporter, ligor och event.