Äntligen! Paddy Power satsar på Sverige, häng med från start!

Emil Jakobsson Publicerat: 11 juni 2015

Paddy Power är det irländska spelbolaget som blivit världskända, inte minst på grund av deras innovativa kampanjer. Efter många års väntan har de nu inlett en satsning mot Sverige och nu har ni chansen att haka på Paddy Power direkt från start.

Visst, svenska spelare har fått registrera sig hos Paddy Power innan men de har mer eller mindre helt struntat i den svenska marknaden. Nu har de inlett en satsning mot Sverige och det pratas bland annat om en svensk version av sidan här längre fram och kampanjer mot svenska spelare. Ni kommer ganska snart förstå varför över en miljon spelare redan finns hos Paddy Power.

Hämta gratisspel värt €100 från Paddy Power

1. Klicka här för att hämta er bonus från Paddy Power.

2. Klicka på den blå knappen ”Register now” och fyll i formuläret.

3. Gör en insättning och lägg sedan ert första spel med minst 1,5 i odds och efter det kommer ni få ett gratisspel till samma belopp (max €100). Är insatsen på ert första spel t.ex. €50 är det det som blir värdet av ert gratisspel sen.

Paddy Power har också pengarna tillbaka-erbjudande och kombobonusar som ger dig 20 % bonus vid vinnande femfaldiga kombospel, en 20 % bonus på fyrfaldiga WDW (hemmavinst/oavgjort/bortavinst) och båda lagen gör mål.

Kommer ni ihåg alla virala kampanjer?

Paddy Power har gjort sig kända för sin humor när det gäller reklam. Kommer ni till exempel ihåg de här kampanjerna som båda blev virala.

David Moyes som staty utanför Anfield under fiaskosäsongen i United:

För alla som inte fick nog av alla Vuvuzelor under VM 2010:

Vad väntar ni på? Hämta ert gratisspel värt €100 från Paddy Power direkt!