Åtvidabergs FF – IF Elfsborg, speltips Allsvenskan

Emil Jakobsson Publicerat: 26 juli 2013
Speltips Allsvenskan
Foto: Patrick Strandberg

Lördagen bjuder bland annat på PSG – Real Madrid på Ullevi och DFL Supercupen mellan Dortmund och Bayern München men vi har siktat in oss på Åtvidabergs hemmamatch på Kopparvallen mot Elfsborg.

De båda lagen möttes så sent som den 6 juli, då skrällde Åtvidaberg och vann med 1-0. Sedan den matchen har Åtvidaberg bara spelat en match (4-0 förlust mot Malmö) men Elfsborg har hunnit med tre. Man spelade 2-2 mot Halmstad och sedan slog man FC Daugava med totalt 13-1 över två matcher.

Ser man till lagens form har Åtvidaberg fyra vinster och en förlust på de senaste fem samtidigt som Elfsborg har tre segrar, ett kryss och en förlust.

Elfsborg har genomgående haft svårt för just Åtvidaberg den senaste tiden. Man har två förluster, ett kryss och en målskillnad på 2-7 på de tre senaste.

Snittar 3,53 mål
Men vi har riktat in oss på överspelet här. Hela fem av Åtvidabergs sju hemmamatcher i Allsvenskan den här säsongen har gått över 2,5 mål. För Elfsborg har fyra av sju gått över på bortaplan.

Åtvidaberg släppte in fyra mål nu senast och sist man spelade på hemmaplan gjorde man fyra mål. Fem av Åtvidabergs åtta senaste matcher har gått över 2,5 mål och 10 av Elfsborgs 13 senaste har gått över 2,5 mål.

Snittet under dessa 13 matcher är hela 3,53 mål per match.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn! (Sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för.)
Fler bonusar: Maximera din insättningsbonus här.
TV: Cmore Fotboll
Avspark: Lördag 16:00