Cash In My Bet – så funkar det

Emil Jakobsson Publicerat: 7 maj 2013

Funktionen ”Cash In My Bet”  är en nyhet från spelbolag William Hill som innebär att du kan lösa in ditt spel trots att det ännu inte har avslutats. Den här funktionen är tillgänglig för de flesta fotbollsmarknaderna, både när det gäller spel placerade före match samt liveodds.

Låt oss säga att du spelar en trippel på IFK Göteborg, Malmö FF och IFK Norrköping och de första två matcherna spelas på en lördag och IFK Norrköping-matchen spelas på en söndag. Vi antar att du sätter de två första matcherna vilket innebär att du måste vänta på att IFK Norrköping-matchen måste spelas färdigt innan du får din vinst.

Med William Hill ”Cash In My Bet”-funktionen kan du istället välja att annullera den sista matchen och få utdelning för de första två om du vill ha pengarna direkt.

Man kan se det lite som en ”Ångra”-funktion där du har möjlighet att fastställa resultatet på din kupong utan att behöva vänta på att matchen spelas klart. Eller om du känner att ditt spel kanske inte komma gå även och vill backa ur.

Tack vare den här nya funktionen har du som spelare mer kontroll!

Tillgänglig på de flesta fotbollsmarknaderna

Vad det gäller ”Cash In My Bet”-funktionen finns den som sagt tillgänglig på de flesta fotbollsmarknaderna, både före match samt liveodds. Tillgängligheten varierar dock beroende på liga och match men det finns som sagt tillgängligt på de allra flesta.

Om du undrar ifall ”Cash In My Bet”-funktionen finns tillgänglig för just ditt spel/spelkupong behöver du bara gå till ”Öppna spel”. Väl under ”Öppna spel” ser du som du säkert redan vet din spelkupong med tillhörande odds och potentiell vinst. Näst längst ner på kupongen ser du din insats till vänster samt potentiell vinst till höger om det.

Den potentiella vinsten kalkyleras givetvis baserat på insats samt odds och för att vinna just det beloppet behöver du sätta alla matcher du spelat på.

Om ”Cash In My Bet”-funktionen är tillgänglig för just din spelkupong kommer ett belopp visas precis under ”Insats” som visar du hur mycket du får om du väljer att inkassera spelet i just det ögonblicket samt en grön knapp till höger om det där det står ”Cash In My Bet”.

Med andra ord är detta hur mycket du får om du väljer att lösa in spelet. Du kan givetvis välja att vänta till det att matcherna spelats klart eller så kan du lösa in spelet direkt. Du måste varken göra det ena eller andra och ”Cash In My Bet”-funktionen ger dig helt enkelt bara en extra valmöjlighet!

När du inkasserat spelet

När du inkasserat ditt spel dyker ditt gröna spelkvitto upp där du hittar spelinformationen som fanns på din kupong. Till höger om dina matcher ser du även att det står ”Inkasserat spel” och längst ner på sidan visas din utdelning.

”Cash In My Bet” är en fantastisk funktion som är till för att du som spelare ska få mer kontroll och större valmöjlighet vad det gäller ditt spelande. Håll ögonen öppna efter funktionen under ”Öppna spel” och se hur mycket du kan få för ditt spel direkt, inget krångel!


Är du inte redan kund hos William Hill?
Nya kunder får en insättningsbonus på hela 1 000 kronor via den här länken.