Champions League

Emil Jakobsson Publicerat: 26 november 2012

Efter Sverige – England matchen den 14 november på Friends arena, som Sverige vann med bravur

tack vare Zlatan Ibrahimovic, råder det nu Zlatan feber i hela Europa. Erkända sporttidningar runt omkring i Europa har någonting att säga om supersvensken, som även har chansen att vinna det prestigefyllda Jerringpriset. Många hade förmodligen satsat pengar på att England skulle ta hem segern, mycket på grund av att Sverige förlorade mot dem i EM. Men de som satsat pengar på att England skulle vinna denna gång men förlorade kan surfa in på Maria – casino online, där kan du vinna på poker, bingo, Blackjack och många andra spel, om du registrerar dig idag så får du 20 free spins!

I sin klubb PSG så är förväntningarna nu höga. Ägarna från Quatar har satt press på sportchefen
Leonardo, tränaren Carlo Ancelotti och spelarna, det är dags att börja vinna nu. I somras spenderade ägarna två miljarder på nyförvärv och de vill se bättre resultat, en tredje plats i ligan är inte bra nog och de ifrågasätter Leonardo varför han inte coachat Ancelotti rätt till att motivera spelarna.

Onsdag den 21 november spelade Zlatan sin 100:e Champions League match i en ödes match borta mot Dynamo Kiev, det blev inga mål för Ibrahimovic, istället var det Ezequiel Lavezzi som var stjärnan på Planen. Ancelotti var bänkade Ibrahimovics anfallspartners och bildade ett nytt anfall med Lavezzi och Nené, vilket uppenbart gav resultat. Denna vinst innebär att Paris Saint-Germain har gått vidare till åttondelsfinalen i Champions League tillammans med Porto från samma grupp. Andra lag som är klara för åttondelsfinal är Schalke och Arsenal från grupp b, Milan och Malaga från grupp c, Borussia Dortmund och Real Madrid från grupp d där favoriten Manchester City blev utslagen. Valencia och Bayern München från grupp f har även de gått vidare. Grupp e, g och h väntar fortfarande på resultat, lagen som är klara från dessa grupper är Sjachtar Donetsk från grupp e, Barcelona från grupp g och Manchester United från grupp h.

Vem som kommer att vinna årets CL är svårt att säga, men kanske vi får se förra årets finallag möta varandra igen och göra upp om cup titeln kanske till och med se Chelsea upprepa en vinst. Många hade förhoppningar på Manchester City men fiaskot är ett faktum och storklubben är utspelad.