Dagens bästa luckor och kampanjer från spelbolagen 22/12

Spelbloggare Publicerat: 21 december 2016

Två dagar kvar till julafton! Luckorna i julkalendern betas av en efter en – och under nummer 22 hittas flera trevliga överraskningar. Vad sägs som en välkomstbonus, free spins och ett gratisspel?

1. NordicBet – Gratisspel i kvällens fullspäckade Serie A!

Fotbollen tar juluppehåll – och så även Serie A. Nu ska de avslutande matcherna avverkas och det bjuds på flera höjdare, bland andra storklubbsmötet Fiorentina – Napoli och jumbofajten Palermo – Pescara.

Detta firas hur som helst hos NordicBet!

Under lucka 22 får du motta ett gratisspel på 50 kronor i kvällens Serie A! Motkravet? Att spela för minst 100 kronor på en av matcherna.

Dubbel lycka, möjligen?

Som läsare hos oss får du 1 000 + 400 kronor i bonus hos NordicBet!

2. Mobilbet – Casinokväll; hämta 10 free spins!

Är det någonting man inte kan få nog av, är det free spins. Vem vill inte kunna kamma hem stora pengar – helt utan att riskera någonting, liksom?

Genom att spela för minst €10 på sloten Golden Fish Tank – får du 10 free spins att snurra på Red Riding Hood.

Även där, dubbel lycka?

Dina 1 500 kronor i välkomstbonus väntar på dig…

Dagens välkomstbonus:

Mybet levererar alltid höga odds och en av deras specialfotbollsmarknader är BLGM-marknaden, var de brukar sticka ut hakan rejält.

Spelbolaget är en av våra favoriter här på Spelbloggare och därför är vi extra stolta över att kunna erbjuda er läsare en unik välkomstbonus hos dem, en dubblad från deras ordinarie – på 1 000 kronor!