Dagens bästa luckor och kampanjer från spelbolagen 3/12

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2016

Lördagen den tredje december bjuder på en handfull fantastiska matcher – med El Clásico i spetsen. I flera spelbolagens julkalendrar är det fokus på just den matchen och vi tipsar om de tre bästa luckorna samt en fin välkomstbonus hos en uppstickare.

1. LeoVegas – Spela på El Clásico och frossa i free spins!

För varje 10 kronor du spelar för i El Clásico, får du en (1) free spin i LeoVegas världsberömda casino – upp till 25 stycken!

Öppna ditt konto hos LeoVegas idag och motta en oddsbonus på 1 000 kronor!

2. Unibet – Försäkrat spel utan motkrav på 100 kronor i supermatchen!

Spetsa till spänningen i El Clásico! Få ett försäkrat spel på 100 till matchen hos Unibet – helt utan motkrav! Allt du behöver är att klicka in på kampanjen och acceptera bonusen.

Glöm inte att du kan se matchen i Unibet TV! Öppna ditt konto hos Unibet, erhåll en bonus på 200% upp till 1 000 kr och ett freebet på 100 kronor!

3. NordicBet – Placera ett prespel och få ett livespel på 100 kronor!

Världens största klubblagsmatch – det vill såklart även NordicBet fira. Spela för minst 100 kronor inför matchen och erhåll ett gratisspel till just 100 kronor att utnyttja på livemarknaden!

Nordicbet är en av våra favoriter på Spelbloggare. Därför är vi extra nöjda över att i samarbete med dem kunna erbjuda er läsare en unik välkomstbonus på 1 000 + 400 kronor hos dem!

Dagens välkomstbonus:

10Bet är en uppstickare och utmanare till de största spelbolagen, och har verkligen fått deras röst hörd med bland annat en fantastisk sportbok.

Som läsare hos oss får du dessutom en unik välkomstbonus hos dem – 100% upp till 1000 kronor!