Dagens Dubbel – Dagens bästa speltips | Rekar & odds | Inför OS 2021

Simon Pålsson Publicerat: 17 juli 2021

Den 24 juli 2021 är det dags att köra igång OS i Tokyo. Vi har två långtidsspel i en dubbel inför det efterlängtade mästerskapet.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu är det äntligen dags att rikta blickarna mot de olympiska sommarspelen i Tokyo, som kommer att hållas ett år senare är planerat, men som fortfarande känns glödhett i dessa tider.

Arrangörerna har i sommar meddelat att man inte kommer att ha någon publik på evenemangen på grund av smittspridningen i Japan, men det är fortfarande ett arrangemang som lämpar sig bra för den som sitter hemma i tv-soffan.

Dagens Dubbel från Lucky Sports fokuserar på långtidsspel inför mästerskapet, med fokus på Sverige och USA. Du kan spela denna dubbel till 1.76 gånger insatsen hos Lucky Sports, ett spelbolag som satsar hårt på OS i Tokyo redan nu.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: USA tar flest guld i OS 2021 (1.10)

Genom alla tider är det USA som varit helt dominanta när det kommer till att plocka OS-guld och ser vi historiskt har man totalt 2399 medaljer att skryta med från OS-sammanhang. Faktum är att man har totalt 974 guld, vilket är nästan tre gånger så mycket som Sovjetunionen (tvåa på listan) och fyra gånger så mycket som Tyskland (trea på listan).

Precis som vanligt är man stora favoriter att vinna medaljligan även den här gången och vi ser ingen anledning att omvärdera den åsikten.

Kina (6.40) och Japan (21.00) är länderna som enligt oddsen kan utmana, men USA är starka i grenar som simningen och andra invidiuella sporter med många discipliner. Det gör att det snabbt rasslar.

Ena delen av vår dubbel blir att USA tar flest guld i OS i Tokyo till 1.10 gånger insatsen.

Bet 2: Sverige under 3,5 guldmedaljer i OS 2021

Armand Dubplantis känns som ett givet OS-guld och Sarah Sjöström lär simma hem åtminstone något OS-guld, men bakom dessa två fantastiska atleter är det sämre ställt med svenska medaljhopp. Självklart ska även Daniel Ståhl nämnas, men han har haft en sämre försäsong. I för sig slog han världsårsbästa med ett monsterkast bara så sent som i helgen, så kanske är han trots allt också en guldmedaljör. Men återigen: där bakom är det tunnare.

Det är klart att handbollslandslagen, damlandslaget i fotboll och ett par andra individuella idrottare har en reell chans att knipa en OS-medalj, men att vi ska prata om den ädlaste av valörer känns faktiskt inte helt sannolikt. Tyvärr.

Som om det inte vore nog me det har Sarah Sjöström också haft vissa skadeproblem och hennes status är inte helt given inför olympiska spelen.

Sverige under 3,5 guld i OS 2021 spelas till 1.60 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: USA tar flest OS-guld & Sverige under 3,5 OS-guld
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 24 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+