Dagens dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan och EM 2021: Söndag 11 juli 2021

Simon Pålsson Publicerat: 10 juli 2021

Dagens bästa speltips kombineras i dagens dubbelkupong med en match från Allsvenskan och en från EM 2021 söndagen den 11 juli 2021.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

EM 2021 har bjudit på ett par intensiva fotbollsveckor, men efter söndagens final är det dags att lägga mästerskapet bakom oss när vi får se finalen mellan England och Italien på Wembley.

Om vi frågar spelbolagen är det en vidöppen match som väntar, även om hemmalaget England (som man trots allt får benämna dem i just det här sammanhanget) gäller som knappa favoriter rent oddsmässigt.

Men det spelas också allsvensk fotboll den här helgen. Det är den andra allsvenska helgen, efter att Allsvenskan var tillbaka redan förra veckan. I dagens dubbel hittar vi virket från en allsvensk match och såklart EM-finalen.

Östersunds FK – IFK Göteborg
Italien – England

Dagens Dubbel har ett totalt odds på 6.46 gånger insatsen hos Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: X (oavgjort) i Östersund – IFK Göteborg (3.40)

Om det är någonting man kan räkna med inför den allsvenska matchen mellan Östersunds FK och IFK Göteborg är det att vi får se två lag som verkligen inte vill förlora. Det känns helt enkelt inte som att man har råd att göra det.

Båda lagen ligger i bottenskiktet och har en svag vårsäsong bakom sig, men inför den här matchen tror jag att båda lagen ser en bra chans att faktiskt ta tre poäng. Däremot vill man ogärna riskera att ge det andra laget tre poäng.

IFK Göteborg ska på pappret vara det bättre laget, men på konstgräs är man inte alls lika vassa som på gräs. Dessutom har man inte fått in sina sommarförstärkningar än (transferfönstret är inte öppet) och risken är att man överskattas en aning som lag innan det är gjort.

Två av de fyra senaste mötena mellan lagen har slutat just oavgjort och jag har svårt att se något annat än en tät match här.

X (oavgjort) finns till 3.40 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Över 8,5 hörnor i EM-finalen

England och Italien är inte mästerskapets allra hörnrikaste lag, framförallt inte när det kommer till att släppa till hörnor åt motståndaren. Det har såklart att göra med det faktum att man ofta dominerar matchbilden och inte låter det ske.

Men i en EM-final kommer vi att få se ett par snäpp desperation oavsett vad står. Om det ena laget har ledningen väntar också en forcering från det andra laget – och jag vågar lova att ledande lag blir lite mer låga än vad man hade velat.

Samtidigt tycker jag att det finns enorm speed och offensiv anda på ytterbackspositionerna i båda landslagen. Det brukar innebära överlapp – och därmed en del hörnor efter att inlägg rensas ut eller tar på täckande försvarare ut över sidlinjen.

Över 8,5 hörnor är en helt okej lina och finns att spela till 1.90 gånger insatsen hos Lucky Sports.

6.46 gånger insatsen blir därmed det totala oddset på denna kombination.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: X i Östersund-Blåvitt & Över 8,5 hörnor i EM-finalen
Odds: 6.46
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30, söndag 11 juli 2021