Dagens dubbel | Rekar & odds | Copa America: Colombia – Peru 10 juli 2021

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Dagens bästa speltips från Copa America hämtas från nattens bronsmatch mellan Colombia och Peru den 10 juli 2021.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under hela EM 2021 och Copa America har vi kombinerat två speltips i en dubbel från Lucky Sports, som nu annonserat att man kommer att fortsätta med sitt fokus på internationell fotboll även efter landslagssommaren.

Det möte som hamnar i fokus den här dagen spelas mellan Colombia och Peru i Copa America. Det är bronsmatch som väntar mellan två av turneringens mest svårslagna lag – och känslan är att det kan bli enormt tight.

Den dubbel vi har valt att spela finns till 4.40 gånger insatsen hos Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Under 3,5 mål

I vårt ordinarie speltips inför matchen har vi pratat om den defensiva skicklighet som båda lagen har att tillgå och som gjort att man stretat emot bra mot större nationer under det här mästerskapet.

Peru föll bara med uddamålet, 1-0, mot Brasilien i semifinalen och Colombia höll på att slå ut Argentina. Men då föll man i straffläggningen.

Nu har jag svårt att se hur något av lagen ska få för sig att släppa in för enkla mål i den här bronsmatchen. Under 3,5 mål är ena halvan av vår dubbel.

Bet 2: X (oavgjort) i bronsmatchen

Att matchen ska sluta oavgjort är inte det minsta osannolikt, inte minst mot bakgrund av att Colombias kvartsfinal och semifinal båda slutade med ett oavgjort resultat efter full tid. Det är alltså ett lag som är vana vid att spela förlängning.

Med två defensiva lag på planen är både 0-0 och 1-1 två resultat som ligger närmare till hands än i vanliga fall och det öppnar för att matchen går till förlängning.

X (oavgjort) i kombination med underspelet ger en dubbel på 4.40 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål & X (oavgjort)
Odds: 4.40
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, lördag 10 juli 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo