Dagens dubbel | Rekar & odds | Torsdagen 24 juni 2021

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2021

EM 2021 tar en välbehövlig vilodag, men vår dubbel med dagens bästa speltips åker på precis som vanligt den 24 juni 2021.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att det har spelats EM-fotboll varje dag sedan premiären är det nu dags att ladda om batterierna inför det slutspel som väntar till helgen, med intensiva åttondelsfinaler redan på lördagskvällen.

Fram till dess kommer vi såklart att fortsätta med dagens dubbel och nu är det fokus på matcher som hittas på andra håll runt om i sportvärlden. Det finns helt klart material till trevliga dubblar på annan ort än bara i EM 2021.

Lucky Sports boostar hur som helst många oddsmarknader under EM 2021 och är ett bra spelbolag för dig som gillar att spela på fotboll.

Båda matcherna i dagens dubbel spelas natten till fredagen svensk tid, men oddset gemensamt är hissnande 11.39 gånger insatsen.

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: 1-1 i Chile – Paraguay (5.40)

Chile är som vanligt ett svårslaget lag i Copa America och ser vi till lagets fem senaste matcher har fyra slutat med ett oavgjort resultat. Som om det inte vore nog med att matcherna slutat oavgjort har samtliga fyra matcher dessutom slutat 1-1.

Det är en trend som har varit tydlig i flera år med ett Chile som är svåra att slå, men som har lite för svårt att vinna sina matcher för att kännas som en reell kandidat till att vinna något. Med andra ord är det i mästerskap och slutspel som den typen av fotboll kan vara vägvinnande.

Paraguay är en svår motståndare och kommer inte att lägga sig ner hur som helst i den här matchen heller.

1-1 spelas till 5.40 hos Lucky Sports.

Bet 2: Vegas Golden Knights vinner (2.11)

Vegas Golden Knights måste vinna nattmatchen mot Montreal Canadiens för att Stanley Cup-slutspelet inte ska vara slut för deras del. Genom hela den här säsongen tycker jag att Vegas Golden Knights varit det klart bästa laget i NHL och det är i dessa skarpa lägen som det borde betala sig.

I många matcher har vi fått se tighta tillställningar, men min känsla är snarare att Vegas Golden Knights har det i sig att vinna den här matchen med marginal.

Vegas Golden Knights att vinna redan under ordinarie tid finns till 2.11 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 11.39 gånger insatsen!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: 1-1 i Chile-Paraguay & Golden Knights vinner
Odds: 11.39
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, fredag 24 juni 2021