Speltips inför Dallas Stars – Vegas Golden Knights 7/10: Välkomna till NHL

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2017

Vegas Golden Knights kliver äntligen i NHL-säsongen med en intressant bortamatch mot Dallas Stars. Kan det månne bli så att gästerna gör en toppinsats tack vare inspiration?

Då är det dags att få bevittna historia.

För första gången spelar Vegas Golden Knights – det senaste expansionslaget i NHL – en officiell tävlingsmatch sedan de blev invalda i NHL inför den här säsongen.

Organisationen har fått börja om från noll gällande allt, inte minst spelartruppen. Det gör att det möjligen inte är det mest samspelta laget, även fall det finns en tydlig kanadensisk prägel rakt igenom. Därtill kryllar det av duktiga spelare, som förhoppningsvis ser klubbytet till Golden Knights som ett bra sätt att etablera en ny roll i ett nytt, fräscht lag.

Färsösongen har onekligen varit lite upp och ner för Golden Knights, vars målskytte dock är vad som har imponerat så här långt. I försäsongspremiären mot Vancouver Canucks drog laget in hela nio puckar, men därefter – i följande sex matcher – har laget gjort minst två mål i varje. Det är trots allt någonting positivt att ha med sig. Det känns underförstått att laget kliver in i Dallas med en rejäl portion adrenalin. Här kan vi verkligen prata om att börja om på noll, inte minst för spelarna.

Dallas Stars är svårplacerade

Det är inte världens enklaste sak att placera Dallas Stars inför säsongen. Försäsongen har varit ojämn och det har verkligen inte sett bra ut bakåt. Lite för många insläppta, helt enkelt.

Nu saknar i för sig bara Martin Hanzal inför matchen, varpå hemmalaget har en stark trupp att tillgå. För gästernas del är Clayton Stoner och James Neal indisponibla, men inte heller det är några större avbräck.

Här tror vi att det är storyn som segrar. Vegas Golden Knights kliver in i NHL med en drös övertaggade spelare. Det lär märkas. Det vore en fantastiskt fin story om de kunde inleda med en bra insats.

Vegas Golden Knights över 2,5 mål (ordinarie tid) spelas till 2,21 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  2,21 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, lördag 7/10
TV:   (Jämför alla odds)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: