De bästa oddsen inför USA:s presidentval 2016: Blir det Clinton eller Trump?

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2016

Den 8 november är det presidentval i USA och det väntas bli en rysare in i det sista – blir det Demokraternas Hillary Clinton eller Republikanernas Donald Trump som får äran att styra landet den kommande mandatperioden? Vi har oddsen!

Unibet har ett massivt utbud av odds på presidentvalet! Öppna ett konto hos dem – sätt in 500 och få hela 1 500 kronor att spela för!

Ett oerhört spännande USA-val är det som väntar – oavsett vem som vinner det, blir det en historisk president – Clinton, som den första kvinnan i historien, och Trump som ”den omöjlige kandidaten”.

Valet kommer bevakas stenhårt hos svenska TV-aktörerna. TV4 har exempelvis en 30-timmarsvaka, med start redan 06:00. SVT har hela fem personer på plats och Kanal 5:s valvaka är med TV-profilerna Filip och Fredrik.

Som ohotad förhandsfavorit – nu hårt pressad.

Proffspolitikern Hillary Clinton väntades utklassa miljardären Donald Trump och en republikansk triumf betraktades vara närmast omöjlig när respektive partis kandidat offentliggjordes. Dagarna strax före valet har Clinton förvisso fått lite medvind på nytt efter FBI-beskedet och favoritskapet har växt på nytt.

Oddsen, vem vinner presidentvalet?

Hillary Clinton: 1,22 Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel!)
Donald Trump: 5,0 Bet365 (100% upp till 1 000 kronor i bonus!)

 

Värt att påpeka är att de olika spelbolagens odds skiljer sig enormt. Bethard betalar, i skrivandets stund, hela 95 punkter bättre än närmsta konkurrent för vinnarspelet på Donald Trump.

Den viktigaste nyckelstaten för att vinna valet anses vara Florida – en stat som Demokraterna presenteras som favoriter i, men inte överdrivet stora sådana. Öppet race!

Oddsen, att vinna Florida:

Demokraterna: 1,57 Bethard (1 000 kronor i välkomstbonus!)
Republikanerna: 2,75 Unibet (Sätt in 500 – få 1 500 kronor att spela för!)

 

North Carolina, där det är ännu tätare på förhand, är en annan huvudrollsinnehavare i valet.

Oddsen, att vinna North Carolina:

Demokraterna: 1,80 Bethard (1 000 kronor i välkomstbonus!)
Republikanerna: 2,25 Betsafe (Unik välkomstbonus: massiva 1 5000 kronor!)