Välj rätt: De här spelbolagen passar just dig

Spelbloggare Publicerat: 19 mars 2015
mff juve 26/11
Foto: Bildbyrån

Det finns mer eller mindre odds på allt nuförtiden, från fotboll och ishockey till vem som blir nästa amerikanska president. Vi på Spelbloggare håller oss inom sportens ramar och har som mål att upplysa er läsare om de bästa spelen, fixa exklusiva bonusar och skapa vinnare på oddsmarknaden. 

Vi förstår, med en begränsad spelkassa är det omöjligt att vara aktiv hos alla spelbolag. Beroende på vilka marknader och sporter du är intresserad av, passar vissa bolag just dig. Men vilka?

Massivt utbud med höga odds

Det finns många spelbolag, men det är få som har ett så brett spelutbud som William Hill. De erbjuder över 3 000 spelobjekt med livespel och de har dessutom några av marknadens absolut bästa odds. Dessutom tycker vi om känslan att spela på till exempel Premier League hos en genuin engelsk bookie.

Nya kunder hos William Hill får 1 000 kronor bonus.

 

Störst i världen på livestreamad sport

Bet365 är världens mäktigaste spelbolag och är nästan alltid bland de som har högst återbetalning på diverse marknader, inte minst på handikapp- och livemarknaden. De livestreamar massvis av sport; fotboll, tennis och basket, vilket passar den som sitter och trycker på liven perfekt.

Öppna ett konto hos dem och erhåll en välkomstbonus på upp till 1 000 kr.

 

Specialister på svensk ishockey

ComeOn! mäktar inte bara med marknadens största bonus på 3 000 kr, utan har också fantastiska odds på SHL och Hockeyallsvenskan. Passa på att öppna ett konto nu i slutspels- och kvaltider. Håll även utkik på sajten när vi publicerar vassa speltips från de svenska ishockeyserierna.

 

Koll på den lokala klubben?

Nordicbet (1 000 kr välkomstbonus och 500 kr gratisspel) är officiell sponsor till CHL och jobbar mycket mot den svenska ishockeyn, men det verkligt unika med spelbolaget är att de erbjuder odds på ner till division fyra i de svenska fotbollsserierna. För den med koll på den lokala fotbollsklubben eller till och mer hela serier, finns det alltid spelvärde i bonnserierna då oddssättarna inte sällan har svårt att hitta all matnyttig information.

 

Klart bäst på målskyttemarknaderna

Unibet (200% upp till 1 000 kr i startbonus) är ett av de mer etablerade spelbolagen och streamar en del fotboll bland annat. De erbjuder ofta bäst odds på stora underdogs, såsom när exempelvis Real Madrid möter motstånd av klart sämre kaliber och oddsen kan vara över över tvåsiffrigt. Även på målskyttar betalar de bra och det tillhör inte ovanligheterna att de har bäst odds på nästan hälften av alla möjliga skyttar som det erbjuds odds på.

 

Breda på hörnmarknaden

Ni som läser våra rekar här på sajten vet att vi tycker om och pushar för hörn-, men även kortspel. Här sticker Bwin ut och när de flesta konkurrenter endast brukar erbjuda odds på det totala antalet hörnor i en fotbollsmatch, ställer de ut linor på de enskilda lagen – en underskattad marknad där det brukar finnas rejäla stålar att spela in. Hämta din bonus på 250 kr här.

 

Uppstickarna

De etablerade spelbolagen är självklart de som syns och promotas mest, men det finns uppstickare som verkligen håller på att bli fullgoda utmanare till de största jättarna. Tre exempel på sådana är Super Lenny (1 000 kr bonus), Mobilbet (100 kr gratis – utan insättning) och Mybet (1 000 kr bonus)

Fler bonusar

Missa inte vår grymma bonusguide där ni hittar ännu fler spelbolag och deras bästa bonusar.