Gratis stream, odds och startelvor: Barcelona – Espanyol 18/12

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2016

Streama derbyt mellan Barcelona och Espanyol gratis! Det, oddsen, startelvorna och mycket mer inför söndagen den 18:e decembers, 18/12, supermatch med start 20:45 hittar ni här.

Gratis stream:

Unibet är ett klassiskt spelbolag med ett underbart utbud av odds. I deras eminenta streamingtjänst visas matcher från bland annat flera av de europeiska toppdivisionerna i fotboll, just däribland La Liga.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

På kvällskvisten, 20:45, söndagen den 18:e december, 18/12, beräknas avsparken från Camp Nou tas. Matchen kan ses i superkvalitet på Viasat Ultra HD, Viasat Fotboll eller Viaplay.

Förutsättningar och tidigare möten:

Slaget om Katalonien!

Maktbalansen mellan de här ärkerivalerna har varit snedvriden sedan starten av Primera División. Barcelona har alltid varit en av de mest dominanta klubbarna i den spanska fotbollen, medan Espanyol inte förmått att ha vunnit serien vid ett enda tillfälle.

Skillnaden är fortfarande enorm med ett Barcelona som slåss om titeln – där är de dock på efterkälken mot Real Madrid – och ett Espanyol som på sin höjd kan slå sig in i mittenskiktet av tabellen. En meriterande niondeplats är de på just nu och inte en enda av de 11 senaste matcherna har förlorats, cupen inräknad.

Därtill bröt Espanyol en mardrömssvit i inbördes statistiken senast lagen möttes, i oktober 2016, på Camp Nou. Detta var förvisso i Supercopa de Catalunya, så vikten av den segern ska inte överdrivas.

Men lite annorlunda är det alltid med derbyn. Kan Barcelona ändå knipa tre livsviktiga poäng, för att överleva i toppstriden?

De bästa oddsen inför Barcelona – Espanyol:

Statistik inför Barcelona – Espanyol:

Vanliga frågor inför Barcelona – Espanyol:

Var spelas Barcelona – Espanyol?

Camp Nou, Barcelona.

Vilken TV-kanal sänder Barcelona – Espanyol?

Viasat Ultra HD och Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Barcelona – Espanyol?

Via Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus).

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.