Gratis stream, odds och startelvor: Girona – Barcelona 23/9

Spelbloggare Publicerat: 21 september 2017

Det är inte för bra för att vara sant! Se lördagens match mellan Girona och serieledande Barcelona, som spelas på Estadi Montilivi utan att behöva betala en enda krona. Vi presenterar även oddsen, startelvorna, statistiken och allt inför matchen.

Gratis stream:

Världens största spelbolag, Bet365, är i framkant gällande livestreaming av fotboll och de sänder kvällens match, liksom all La Liga-fotboll, gratis. Därutöver visar de massvis av annan toppfotboll, liksom andra sporter och lägre divisioner. Det tål att upprepas – gratis!

  Öppna ditt konto hos Bet365 här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Kvällsmatch väntar. 20:45 spelas matchen mellan Girona och Barcelona på Estadi Montilivi igång, men utöver det bjuds det på det bästa uppsnacket inför matchen, under den samt efteråt. TV3 Sport eller Viaplay är platsen för detta.

Förutsättningar och tidigare möten:

Det här en klassisk botten mot toppen-match, där den ena partens huvudfokus är att överleva i det spanska finrummet medan Barcelona ska försöka ta revansch från det misslyckade fjolåret genom att vinna hela kalaset.

Och det är redan så tabellen formats. Barcelona är ensamma att ännu inte ha tappat en enda pinne, vunnit samtliga fem matcher, och står således på toppen av kullen. En extra bonus på det är att Real Madrid tappat vid upprepande tillfällen och inför lördagens matcher hittas hela sju poäng bakom katalanerna.

Senast i ledet att besegras av Barcelona var Eibar, som krossades med de förnedrande tennissiffrorna 6-1. Även i Champions League-premiären stod katalanerna pall när den italienska storpjäsen Juventus plockades ner på jorden. 3-0 på tavlan när 90 minuter var summerade.

Girona hade all anledning att vara mycket tillfredsställda och stolta över deras seriestart, där det först blev ett kryss mot det väntade topplaget Atlético Madrid, innan Málaga värjdes undan med ett mål mot noll.

Därefter? Brant nerförsbacke! Innan 0-0-krysset mot Leganés i veckans match hade det blivit två raka förluster. Svårt motstånd och så mycket mer kanske inte kan krävas. Orosmolnet: inte ett enda mål framåt på dessa tre matcher.

Eftersom det här är den första säsongen Girona gör i La Liga, blir det också lagens första tävlingsmatch mot varandra. 2014 möttes de i Copa Catalunya, där Barcelona vann med 3-2 och innan dess i en ren träningsmatch. Även då vann storklubben med uddamålet, 2-1.

De bästa oddsen inför Girona – Barcelona:

Statistik inför Girona – Barcelona:

Vanliga frågor inför Girona – Barcelona:

Var spelas Girona – Barcelona?

Estadi Montilivi.

Vilken TV-kanal sänder Girona – Barcelona?

TV3 Sport.

Hur kan man streama Girona – Barcelona?

Via Bet365 (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.