Gratis stream, odds och startelvor: Sevilla – Valencia 26/11

Spelbloggare Publicerat: 21 november 2016

Söker du gratis stream inför matchen mellan minirivalerna Sevilla och Valencia lördagen den 26 november, 26/11? Det och mycket mer, däribland startelvor och statistik, hittar ni här!

Gratis stream:

Hos Bet365 – världens mäktigaste spelbolag – kan ni se matchen helt utan kostnad i deras fantastiska livestreamingtjänst, där ni dessutom kan se massvis av annan sport – tusentals event året om!

Klicka här för att se matchen & få 1 000 kr i bonus hos Bet365!

När spelas matchen, TV-tider:

Vid 20:45 tas avsparken på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán och matchen visas av Viasat, på deras kanal Sport Premium eller Viaplay.

Förutsättningar och tidigare möten:

Viss friktion har skapats mellan Sevilla och Valencia eftersom klubbarna vid upprepande tillfällen fajtats om samma platser i La Liga – de som leder ut i Europa. Kanske lever den fortfarande vidare, trots att Valencia är en bra bit borta från den striden för närvarande? Oavsett så är det två storklubbar som möter varandra.

Valencia har tappat en hel del de senaste två åren och faktum är att de är en bra bit nere på den undre tabellhalvan och tampas just nu; så lite som tio poäng är inspelade på 11 matcher. När – om – vänder det?

Annorlunda för Sevilla som ser urstarka ut. De står placerade på en fin tredjeplats och kan sätta press på konkurrenterna ovan, Real Madrid och Barcelona, vid händelse av en trea här – och av oddssättarna ställs man ut som stora favoriter.

Det har bjudits på positivt hemmabetonade resultat när lagen rykt ihop under 2010-talet. Förra året blev det varsin seger, plockad på respektive hemmaplan, och det identiska mötet med detta slutade 1-0.

De bästa oddsen inför Sevilla – Valencia:

Statistik inför Sevilla – Valencia:

Vanliga frågor inför Sevilla – Valencia:

Var spelas Sevilla – Valencia?

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla.

Vilken TV-kanal sänder Sevilla – Valencia?

Viasat Sport Premium

Hur kan man streama Sevilla – Valencia?

Via Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus!)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.