Gratis stream, speltips & odds: Manchester United – Roma 26/7

Emil Jakobsson Publicerat: 25 juli 2014
Speltips & odds: Manchester United - Roma 26/7 2014
Foto: Bildbyrån

Manchester United storsatsar inför säsongen och imponerade stort i sin första träningsmatch för säsongen. Nu väntar starkare motstånd för Louis van Gaals mannar i  form av Roma som slog Liverpool nu senast.

Matchen sänds gratis av Bet365 för alla kunder, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här.

Manchester United gör verkligen allt för att undvika upprepa förra säsongens bottennapp. Förutom det viktigaste, att plocka in Hollands VM-tränare van Gaal har man även värvat spännande. Succémannen Luke Shaw har anslutit från Southampton och Ander Herrera som man jagat tidigare är äntligen på plats.

Dessutom ryktas de vara ute efter flera stora spelare och enligt klubbens vd Ed Woodward finns det inget budgettak när det gäller nyförvärv den här säsongen.

Man inledde försäsongen i torsdags med att krossa LA Galaxy med hela 7-0.

Rooney, Young och 20-åriga löftet James gjorde alla två mål var. Nyförvärvet Hererra spelade dessutom fram till två av målen.

Roma vann även de sin första träningsmatch för säsongen i torsdags. Man slog Liverpool med 1-0 efter att Borriello nickat in det avgörande målet på stopptid via Agger.

Inför deras match mot Liverpool lyfte vi fram två spännande nyförvärv i Roma. Både Juan Iturbe samt Ashley Cole fanns med från start mot Liverpool.

Med tanke på att Liverpool redan hade två träningsmatcher i benen gjorde Roma det riktigt bra med tanke på att det var deras första träningsmatch för säsongen.

Ligger 1 609 meter över havet

En annan sak man bör ha i åtanke inför kvällens match är att den spelas i Denver, en stad som ligger väldigt högt över havet. Sports Authority Field som till vardags är hemmaarena för NFL-laget Denver Broncos ligger hela 1 609 meter över havet och den tunna luften gör det svårt för spelare som inte är vana.

Vi väljer att spela på Manchester United här. Främst på grund av hur svag säsong de hade nu senast och lagets nya tränare van Gaal måste visa resultat direkt.

Även om det bara är träningsmatcher skulle tidningarna börja spekulera och det skulle börja blåsa snålt runt laget om de åkte på tre raka förluster till exempel.

– Resultaten är alltid viktiga. Med ett så bra resultat (7-0) får man självförtroende, säger van Gaal till klubbens hemsida.

Man testade även ett nytt spelsystem nu senast mot LA Galaxy som föll väl ut. En ny seger mot Roma skulle befästa tron på det nya systemet hos spelarna.

– Det är bättre att vinna med 7-0 än att förlora för då hade spelarna börjat ifrågasätta systemet. Nu har jag inte det problemet, fortsätter van Gaal.

Tips: Betway som har högst odds på vårt spel ger alla nya kunder ett gratisspel värt 500 kr. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 2,25 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,4 williamhill logo 1 000 kr
Roma 3,65 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,05 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Manchester United
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr)
Spelstopp: Lördag 26/7 kl 22:00
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo