Guide: Så fungerar Unibets nya livebettingturneringar med Unibet BetUP

Spelbloggare Publicerat: 13 april 2016

Livebetta i turneringsformat? Självklart! Unibets nylanserade produkt, Unibet BetUP App, skapar en helt ny upplevelse runt livebetting och vi har tittat närmare på produkten och guidar er.

Testa BetUP: Öppna konto hos Unibet och få 1 000 kronor i välkomstbonus.

Unibet storsatsar just nu – det här är en app som kommer piffa till liveupplevelsen till nivåer ännu inte skådade. Tävla mot tusentals andra spelare från hela världen och dina vänner och ha chansen på stora, smakrika priser.

Enkelt upplägg

Kort och enkelt ska du tippa på de kommande händelserna i en match; såsom mål, hörnor eller frisparkar under utsatta tidsperioder. Garanterade cashpriser finns i potten – så det är bara att vässa spetskompetensen för att bli en vinnare.

Det räcker med en insats på €5 för att vara med i en match, alltså turnering, och desto fler nivåer du kommer upp, desto mer spelar du förstås in. En miss – och du är utesluten. Men ja, då är det bara att köpa in sig i en annan fajt. Priser delas ut till de som hamnar i topp 20.

Dessutom har Unibet utlovat flera freerolls där du kan spela gratis och vinna riktiga cash-priser. Det kan inte bli bättre än så, eller hur?

Varför testa Unibet BetUP APP?

De fyra främsta anledningarna till att testa Unibet BetUP App är följande:

  • Köp en lott för så lite som €5 och ha chansen att vinna tusentals
  • Mängder av freerolls där du kan spela gratis och vinna riktiga cash-priser
  • Unik quizstil som belönar din sportintelligens
  • Tillgänglig för 10-30 av de största fotbollsmatcherna varje vecka

Vill du ta del av en helt unik liveupplevelse på nivåer ännu inte skådade? Testa Unibet BetUP App redan idag!

Öppna konto hos Unibet här för att testa BetUp, få 1 000 kr bonus!

Här spelar ni BetUP

Det är som sagt Unibet som erbjuder BetUP och det är tillgängligt direkt på Unibet.se eller i deras app som tyvärr i dagsläget bara finns i App Store för iPhone/iPad-användare. För er med Android gäller det istället att surfa in till Unibet.se för att vara med.

Video: Intruduktion till Unibet BetUp, så fungerar det