Guide: ”Stryktipsdödaren” EttKryssTvå

Spelbloggare Publicerat: 29 juli 2015

Betssonprodukten EttKryssTvå har funnits på marknaden i mer än ett och ett halvt år och kallades då för ”Stryktipsdödaren” – Svenska Spels Stryktipset hade fått en äkta konkurrent och produkten presenterades som en av de största nyheterna på flera decennier inom oddsmarknaden. Alltid utdelning på 10,11,12 och 13 rätt!

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor riskfritt spel här.

Sedan lanseringen har EttKryssTvå vunnit mer och mer mark med tiden och blivit en av svenskarnas favoritspeltyp under helgerna. Precis som i Stryktipset ska man tippa 1, x eller 2 i 13 utvalda matcher, men skiljer sig från dem på flera andra plan och kan ses som utvecklad version av det klassiska spelet.

Istället för att prispotten ska bestämmas utifrån vad andra spelat, belönas EttKryssTvå-spelaren enbart för sina kunskaper. Helt enkelt; den är oddsbaserad. Garanterad vinst är du vid minst tio rätt och maxsumman är på 10 miljoner och hela 85% återbetalas till spelarna. Det är unikt bra vid den här typen av spel.

Såhär fungerar det:

1. Om du inte redan har ett, öppna konto hos Betsson. Hämta din välkomstbonus på 1 000 kr här.

2. Ge ditt förtroende till dina favoriter. Osäker på en del matcher? Gardera dig! Tänk dock på att kostnaden för kupongen kan skjuta i höjden i och med radsystemet – har du bara raka spel i alla matcher kostar den bara en krona, sen multipliceras talet för varje gardering. Kostnaden uppdateras på sidan hela tiden, så det är lätt att hålla koll. Till exempel kostar det 8 192 kronor för att halvgardera samtliga matcher medan det bara kostar 256 kronor med åtta halvgarderingar.

3. Lägg ditt spel och håll tummarna!


Eftersom de andra spelarna inte är din motståndare, kan du ta hjälp av dem. Under fliken ”Så tippar folket” får du upp en procent över vilka objekt på raderna som är mest populära. Perfekt att utnyttja om du har sämre koll på en viss serie eller inte läst på inför en match. Dessutom kan du välja antalet rader du vill spela och sedan låta datorn slumpa var dina polletter ska investeras – detta är dock inte att rekommendera: försök läsa på istället!

Har du inte testat på Betssons EttKryssTvå ännu? Då är det utan tvekan på tiden!

Framöver kommer vi på Spelbloggare leverera tipskuponger med motiveringar på EttKryssTvå inför varje helg med start nästa. Ta inspiration, eller bara rakt följ med oss – i jakten på storkovan.

Vill ni testa EttKryssTvå? Nya kunder hos Betsson får 1 000 kronor bonus här.

Videoguide, så fungerar EttKryssTvå