Han vann Ronaldotröjan, nytt pris för månadens blogg klart!

Emil Jakobsson Publicerat: 3 juli 2015

Visst har ni inte missat att ni kan starta en egen spelblogg här hos Spelbloggare.se? Månadens bästa blogg belönas med priser och för juni var det en signerad tröja från Cristiano Ronaldo och nu har vi även gjort klart med ett pris för juli.

Om ni själva vill starta en spelblogg hos oss kan ni klicka här för mer information och fyll sedan bara i det korta formuläret så fixar vi resten. Era speltips syns sedan dels direkt på Spelbloggare.se startsida, samt läsarportalen och via er egen direktadress.

Vinnaren juni:
Månadens mest lästa blogg som belönas med en signerad matchtröja från Ronaldo är ”Fotboll är livet, livet är fotboll!”. 
Nytt pris juli:
Nu under juli är spelutbudet inte det bästa och konkurrensen från andra läsares bloggar borde vara mindre än augusti/september när de stora ligorna drar igång. Så passa på att starta en egen spelblogg och vinn 1 000 kronor hos Betway om ni har flest läsare under juli.

 

Så här gör ni för att vinna 1 000 kr hos Betway:
1. Start en spelblogg hos oss via denna länk och börja sedan publicera era speltips.

2. Det krävs ett konto hos Betway för att ta del av priset, saknar ni konto kan ni öppna ett här och samtidigt få ett gratisspel värt 500 kr och chans att vinna ett till värt 1 000 kr.

3. Den spelblogg som har flest unika läsare under perioden 1 juli – 31 juli vinner ett gratisspel värt 1 000 kronor hos Betway. Vi kontaktar vinnaren per e-post.