Tävlingen är avslutad – vinnare presenteras inom kort!

Emil Jakobsson Publicerat: 11 augusti 2015

Sätt det högsta oddset, vinn derbyresan och se Roma-Laizop på plats! Med bara några dagar kvar av tävlingen (sista tävlingsdag lördag 12 september) är det högsta oddset 8,44.

Tävlingen som är unik bara för våra läsare och som anordnas i samarbete med Super Lenny är väldigt enkel. Alla som öppnar ett nytt konto hos Super Lenny via denna länk kan vara med i tävlingen där den som sätter en kupong med det högsta oddset innan den 12 september vinner resan.

Vinnaren får två biljetter till Roma – Lazio den 8 november, två nätter i dubbelrum på ett centralt fyrstjärnigt hotell i centrala Rom samt 4 000 kronor för att täcka flygkostnader.

OBS! Kupongen måste vara avgjort senat 23:59 lördag 12 september.

Så här fungerar tävlingen:

1. Klicka här för att anmäla dig till tävlingen och öppna ett konto hos Super Lenny.

2. Gör en insättning, givetvis får ni deras vanliga insättningsbonus värd 50% upp till 500 kronor också (sätt in 1 000, spela för 1 500kr.

3. Börja spela, den som lägger ett vinnande spel med det högsta oddset (minsta insats 50 kr per spel) vinner resan! Det är helt fritt att kombinera flera olika sporter eller ligor i samma kupong.

4. När kupongen är rättad och ni har vunnit ett spel med ett högt odds maila in ert användarnamn hos Super Lenny, betslip ID samt vilket odds ni satte till [email protected].

5. Tävlingen pågår till den 12 september och varje söndag kommer vi uppdatera topplistan så ni ser hur ni ligger till eller hur högt odds ni måste sätta för att överta förstaplatsen.

För att summera, den som sätter ett spel med högst odds vinner resan! Klicka här för att vara med!

Topplistan, de tre högsta oddsen just nu:

1:a plats: 11,22
2:a plats: 8,44
3:e plats: 5,14