Julklapp till dig själv: Unika oddsbonusar hos utvalda aktörer

Spelbloggare Publicerat: 23 december 2015

Julafton är lika med julklappar. Ibland får man inte exakt vad som önskats – men då kan man lyxa till det själv. Varför inte ta del av ett par oddsbonusar hos spelbolagen?

Och ännu bättre blir det: ni läsare hos oss blir överösta med flera unika bonusar hos utvalda aktörer. Vi har valt ut sex fantastiska bonuspaket som rekommenderas extra varmt att skicka in under cyberjulgranen.

Nordicbet: Unik bonus – 100% upp till 1 000 kr och 400 kr gratisspel!

Ett innehållsfullt paket. Istället ordinarie standardbonusen på 1 000 kronor, får nya kunder via oss även ett gratisspel spel på 400 kr.

Nordicbet är erfarna och omtyckta bland spelarna – inte minst bland de som är nischade på de svenska blåbärsdivisionerna. Odds erbjuds hela vägen ner till division 4 och med lite kunskap är det lätt att slå oddssättarna där.

Hämta din bonus från Nordicbet här!


Betsson: Unik bonus – 100% upp till 1 000 kronor och 200 kr gratisspel i mobilen!

Ännu en unik julklapp – från Betsson, till er. Den ordinarie bonusen är endast på en tusenlapp, men via oss får ni dessutom ett gratisspel värt 200 kronor i mobilen. En summa som med lite flyt kan växa rejält…

Betsson är ett av de mest respekterade spelbolagen i Europa och i synnerhet bland svenskarna. De har en fräsch sida och erbjuder fina odds på de svenska fotbollsdivisionerna. Dessutom har deras så kallade ”Stryktipsdödare”, EttKryssTvå, blivit oerhört populär på kort tid. Spela på 13 matcher, vinn mot oddssättarna istället andra spelare och klart mer utbetalas än i klassiska Stryktipet.

Hämta din bonus från Betsson här!


Redbet: Unik bonus – 100% upp till 2 000 kr!

2 000 kronor istället för €50 i välkomstbonus. Det kan vi med stor glädje erbjuda er läsare.

Redbet är ett fullfjädrat spelbolag; såväl webb- som mobilversionen är otroligt användarvänliga och inbjudande, men framförallt har de fantastiska odds på bland annat Premier League och Allsvenskan – svenskarnas favoriter – och ofta är man uppe och nosar i toppen av återbetalningslistorna.

Hämta din bonus från Redbet här!


Mybet: Unik bonus – 100% upp till 1 000 kronor!

Dubblad välkomstbonus. Gör stor skillnad att få 1 000 kronor extra istället för 500 kr för spelrullen. Passa på!

Mybet är en uppstickare som utmanar de etablerade spelbolagen på allvar. Med stor professionalism växer de som det knakar. Varför? Generositeten, framförallt. Oddsen tillhör toppskiktet. En marknad de ofta sticker ut på är – målmarknaden.

Hämta din bonus från Mybet här!


Betsafe: Unik bonus – 100% upp till 1 500 kronor!

Vi är mycket stolta över att kunna leverera er en välkomstbonus som är boostad med 500 kronor från deras ordinarie hos Betsafe.

Betsafe sticker ut på flera sätt och vis; har ett brett utbud och fina odds på bland annat NBA, amerikansk fotboll i allmänhet och Superbowl i synnerhet – områden andra svenska spelbolag ofta missar på.

Hämta din bonus från Betsafe här!


10Bet: Unik bonus – 100% upp till 1 000 kronor!

Här är det inte summan som ändras, utan extraprocenten – dubblad från 50% till 100%. Perfekt startbräda eftersom 10Bet inte är fullt etablerade bland de svenska spelarna.

De har funnits sedan 2003, men ändå inte fullt kända i Norden – helt i onödan. 10Bet är ett närmast helgjutet spelbolag; har ett brett utbud och kan absolut skylta med oddsen som erbjuds i de olika sporterna.

Hämta din bonus från 10Bet här!


Fler oddsbonusar

Vill du ta del av fler bonusar? Vi har listat de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag.

Titta in i vår bonusguide genom att klicka här.