Långtidsspel, Allsvenskan 2015: Han vinner skytteligan till 24,0

Spelbloggare Publicerat: 31 mars 2015
långtidsspel 4/4
Foto: Bildbyrån

Unibet fortsätter sticka ut med ett rejält utbud och fina odds på långtidsspelen inför Allsvenskan. Det försöker vi utnyttja och här bjuder vi på ännu ett speltips. Observera att spelstopp är den 4/4:e, klockan 13:59, precis innan premiäravsparken mellan Hammarby och Häcken på Tele2 Arena.

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Kommentarer

Mål var 90:e minut förra året

Som jag nämnde i min senaste rek; Örebro är mitt skrällkort i årets upplaga av Allsvenskan. De avslutade förra året helt fantastiskt och har visat framfötterna i Svenska Cupen; slagit ut både Elfsborg och Malmö i slutspelet och står i finalen. Finns helt klart potential att nå en topp plats i topp fyra.

En av mina favoriter i ÖSK är det fysiska monstret Alhassan Kamara. Anfallaren från Sierra Leone var en av de stora orsakerna till varför laget lyfte så pass i slutspurten av serien. Han snittade ett mål var 90:e~ minut och kom femma i skytteligan trots bara 19 spelade matcher, varav 14 från start.

Målformen verkar sitta i. I cupmatchen mot Varberg gjorde han två av lagets tre mål, men åkte därefter på en skada och han ser ut att missa de tre inledande matcherna i Allsvenskan. Skadeproblemen fanns där redan i fjol och det oroar självklart.

Men om Crespo, som han kallas, kan vara frisk och hel efter att han kommit tillbaka, då tror jag att han ska ha en hyfsad chans att vinna skytteligan. Han kan bli såld i sommar, men denna skada minskar den risken en del – sen har jag förstått att Alexander Axén håller sierraleoniern som en av de viktigaste pusselbitarna i truppen och det kommer krävas ett bra bud för att en försäljning ens ska komma upp på tapeten.

24,0 x smeten får vi för att Alhassan Kamara ska vinna skytteligan hos Unibet, vilket kan jämföras med Bet365 som bara erbjuder 13,0x för samma spel. Blir helt klart en insats från min sida.

Bästa oddsen just nu:

Bästa målskytt (Unibet – 1000 kr bonus) Odds
Markus Rosenberg, MFF 3,75
Lasse Vibe, IFK G 5,50
Mohamed Bangura, AIK 7,50
Henok Goitom, AIK 10,00
Gunnar Heidar Thorvaldsson, IFK N 12,00

Speltips:

Speltips: Vinner skytteligan: Alhassan Kamara
Odds: 24,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 13:59, 4/4
TV:  Cmore, Csports och Viaplay sänder årets Allsvenskan(TV-tablå)

Skrivet av: Emil Jakobsson