Lista: Fem lag i Premier League som sänker dina spel

Emil Jakobsson Publicerat: 22 februari 2015
Premier League
Foto: Bildbyrån

Det finns lag som betydligt oftare än andra förstör många spelares kuponger. Här listar vi fem lag i Premier League som ofta ställer till det för spelarna. Ta reda på i vilka situationer man bör undvika när bland annat Manchester United och Tottenham är i farten. 

1. Manchester United

Har ni spikat Manchester United på bortaplan mot ett svagt lag? Tänk igen. Man luras lätt av Manchester Uniteds fina position i tabellen (med tanke på den tunga starten) men bortaspelet har verkligen varit under all kritik. Manchester United är Premier Leagues näst bästa hemmalag men bara åttonde bästa bortalag. Ser vi över hela säsongen har de bara vunnit 5 av 17 bortamatcher. Nu senast torskade de med 2-1 borta mot Swansea.

2. Stoke

Stoke ligger bara tia i tabellen men man ska absolut inte underskatta dem, speciellt inte när det är dags för match mot storlagen. De har varit något av en drakdödare den här säsongen och ställt till det för flera av topplagen. De har vunnit mot Manchester City, Tottenham och Arsenal samt stulit poäng av Manchester United.

Men glöm den gamla sanningen att Stoke är ett urstarkt hemmalag men usla på bortaplan. De har fått ett rykte om att vara ett av ligans absolut svåraste lag att möte på bortaplan och förra säsongen tog de 36 poäng hemma på Britannia Stadium jämfört med 14 på bortaplan. Den här säsongen har de faktiskt tagit två poäng mer på bortaplan men ryktet om hemmaspelet hänger kvar.

3. Sunderland

Hade ni funderat på ett överspel och Sunderland är ett av lagen? Glöm det. Matcherna i Premier League snittar över 2,5 mål men det finns lag som drar ner det snittet rejält, Sunderland är värst av alla. Hela 17 av deras 26 matcher har gått under 2,5 mål och hemma på Stadium of Light har hela 14 av 18 matcher gått under 2,5 mål.

4. Aston Villa

Laget från Birmingham är verkligen ett sjunkande skepp just nu. Visst, de har vunnit några matcher i FA-cupen mot svaga lag men i Premier League har de sex raka förluster och elva raka utan en seger. Målskyttet är dessutom som bortblåst, de har bara gjort tre mål på dessa elva matcher utan seger. Ett smått otroligt svagt snitt.

5. Tottenham

Om Sunderland är laget som spräcker alla överspel är Tottenham laget som spräcker alla tilltänkta underspel. Hela 20 av 26 ligamatcher den här säsongen har gått över 2,5 mål, på bortaplan har hela tio av tolv gått över 2,5 mål. Just nu har de sju raka ligamatcher över 2,5 mål med ett snitt på hela 4,1 mål per match. Målfesten är med andra ord nästan garanterad.

 

 Tips: Ladda upp inför veckans matcher i Champions League med en ny insättningsbonus. Ni hittar alla bonusar och erbjudanden här.