Livespeltips: Barcelona – Real Madrid 16:15 – Berätta hur du spelar vinn €40

Emil Jakobsson Publicerat: 2 december 2016

Vi kör livespeltips under El Clásico. Tillsammans med er läsare analyserar vi liveoddsen och tipsar om våra bästa livespel under matchen. Vi kör igång ca 10 minuter innan avspark och svarar mer än gärna på era frågor. Missa inte heller chansen att vinna €40 hos Nordicbet genom att berättar hur ni spelar på matchen. 

Berätta hur du spelar – Vinn €40 hos Nordicbet

Den läsaren som tipsar om det livespelet under matchen med det högsta oddset som prickar vinner €40 som bonuspengar hos Nordicbet. Saknar ni konto får ni dessutom som läsare hos oss utöver deras vanliga bonus på 1 000 kr ett gratisspel värt 400 kr. Så om ni vinner tävlingen blir 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel och sedan €40 bonus som vinst ovanpå det.

REGLER:

1. Skicka in er e-postadress som en kommentar i samband med att ni skickar in spelet. Denna kommer vi givetvis inte publicera men så vi kan kontakta er vid eventuell vinst.
2. Max tre spel, de tre första, räknas till tävlingen om ingenting annat anges i liven.
3. Vi dubbelcheckar alltid oddsen på era spel för att undvika fusk. Det är bara möjligt för en spelare att vinna tävlingen en gång per månad.

Glöm inte att ladda spelkassan inför helgens supermatcher: Här hittar ni vår bonusguide med spelbolagens bästa bonusar just nu.

Live Blog Livespeltips Barcelona – Real Madrid kl 16:15