NHL: Speltips & odds: Boston Bruins – Philadelphia Flyers 9/10

Emil Jakobsson Publicerat: 7 oktober 2014

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 8/10 speltips rek odds
NHL är äntligen tillbaka! Här har vi tittat närmare på när Boston Bruins tar emot Philadelphia Flyers och hittat ett spännande speltips.

Förra säsongen var Boston NHL:s bästa lag under grundserien när de spelade in hela 117 poäng efter 54 segrar, 19 förluster och 9 övertidsförluster. De var även seriens starkaste hemmalag med 31 segrar, sju förluster och tre övertidsförluster.

Väl i slutspelet blåste de enkelt förbi Detroit efter 4-1 i matcher men i nästa runda körde de fast mot ärkerivalerna Montréal och de åkte ut efter 4-3 i matcher.

De har inte gjort några större förändringar i laget, det enda som egentligen sticker ut är att Jaromie Iginla lämnat laget.

Bara en seger på de sju senaste borta mot Boston

Gästande Philadelphia hade en usel inledning på förra säsongen men bytte tränare, fick ett lyft och slutade sexa i den östra konferensen men åkte ut i första rundan av slutspelet.

De trivdes samtidigt betydligt bättre på hemmaplan då man var seriens elfte bästa hemmalag men bara 17:e bästa bortalag med blott 18 segrar på 41 matcher. Flyers största förändringar är att Scott Hartnell byttes bort mot R.J. Umburger samt att Kimmo Timonen sorgligt nog blivit allvarligt sjuk och det är osäkert om han någonsin kan spela igen.

Flyers stora frågetecken den här säsongen är samtidigt deras defensiv och borta mot ett lag som Boston kommer de få det väldigt jobbigt.

Ser vi till inbördes möten har Boston tre raka segrar mot Philadelphia och värt att notera är även att Boston gjort 15 mål under dessa tre matcher. Flyers har bara vunnit en av deras sju senaste bortamatcher mot Boston och det var i oktober 2011. Om vi räknar i båda hemma och borta har Boston vunnit 13 av de 16 senaste matcherna mot Flyers.

Skademässigt väntas Wayne Simmonds missa matchen för Flyers och Gregory Campbell för Boston.

Vi väljer att spela att Boston vinner här vilket ger fina 1,9 gånger pengarna.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Boston 1,95 nordicbet logo 1000 + 500 kr
Oavgjort 4,0 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Philadelphia 3,6 bwin logo 250 kr
Under 5,5 mål 1,75 bwin logo 250 kr
Över 5,5 mål 2,18 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Boston vinner
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus + 500 kr gratisspel)
Spelstopp: Natten mot torsdag kl 01:35
TV:  viasatsport logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo