NHL: Speltips & odds: Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets 8/11

Emil Jakobsson Publicerat: 7 november 2014

NHL speltips & rek, Carolina - Columbus 8/11 2014
Carolina Hurricens tar emot Columbus Blue Jackets ikväll och vi har hittat ett riktigt bra speltips som vi kliver in tungt på.

De här två lagen gjorde upp så sent som natten mot onsdag, då i Columbus. Men det var gästande Carolina som vann matchen med 4-2 och de vann samtidigt skotten med 37-19. De gick ut direkt och tog kommandot, trots bortaplan hade de 3-1 inför den sista perioden och skottstatistiken visade hela 28-12.

Columbus är samtidigt ett lag helt under isen just nu, vilket även bevisades nu senast mot Carolina. De har nämligen förlorat sex raka och åtta av de tio senaste. På bortaplan har de förlorat fyra av de fem senaste och alla förluster har kommit under ordinarie matchtid, inga straffläggningar här inte.

En av anledningarna är Columbus långa skadelista. De saknar 8-10 spelare beroende på om Tropp och Wisniewski är tillbaka eller inte i natt. Bland annat saknas målvakten Sergei Bobrovsky och det är efter hans skada som det verkligen gått utför. Med honom i målet inledde de säsongen med att vinna fyra av sex matcher. Efter hans skada har de fyra raka förluster med i snitt fyra insläppta mål per match.

Har hittat rätt efter en tung start

Carolina har samtidigt hittat rätt. De inledde säsongen med att torska hela åtta raka matcher men efter det har de vunnit tre raka matcher. Dels har spelet sett bättre ut (de har avlossat över 100 skott under dessa tre matcher) men samtidigt har Cam Ward i målet spelat upp sig. Han har bara släppt in 1,3 mål i snitt under dessa tre segermatcher.

Carolina saknar visserligen Jordan Staal men jämfört med Columbus skadelista är det ingenting.

Vi brukar ofta spela moneyline när det gäller NHL vilket betyder att det inkluderar övertid och straffar men vi testat en rak etta här för att driva upp oddset. Ingen av Columbus tolv matcher den här säsongen har gått till övertid och bara två av elva för Carolina.

Ettan betalar fina 2,2 hos Unibet vilket kan jämföras med 2,05 hos Bwin och Ladbrokes. Saknar ni konto hos Unibet får ni 1 200 kr bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Carolina 2,2 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Columbus 3,1 betsson logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,8 bwin logo 250 kr
Över 5,5 mål 2,08 betsafe logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Carolina vinner
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot lördag kl 01:00
TV:  viaplay logo Viasat Xtra NHL 1 (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo