NHL: Speltips & odds: Edmonton Oilers – Vancouver Canucks 20/11

Emil Jakobsson Publicerat: 19 november 2014

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks  20711 speltips & odds
Det tar över 13 timmar med bil från Edmonton till Vancouver. Med tanke på hur avlägset de ligger i västra Kanada får det nästan ses som nära. Hur som helst gör de två städernas NHL-lag upp natten mot torsdag och här hittar ni vårt speltips till matchen.

Edmonton som ligger i avlägsna Alberta ligger (som vanligt) sist i den västra konferensen. De får helt enkelt inte ihop ett vinnande lag oavsett hur många unga lovande spelare de plockar in i laget. Frågan många ställer sig är om lagets stjärnor blivit vana att förlora att de helt enkelt tappat den vinnarskallen som behövs för att faktiskt vinna täta matcher?

Även om det stämmer eller inte har laget bara spelat ihop 14 poäng på 18 matcher och de har just nu tre raka förluster bakom sig och de har även förlorat hela sju av deras nio senaste matcher. Inte ens hemmaplan brukar hjälpa dem. De har nämligen förlorat fyra raka hemmamatcher

De förlorade så sent som den 1 november hemma mot Vancouver med 3-2 och de har faktiskt förlorat tre raka matcher mot Vancouver samt sex av de åtta senaste. Ser vi bara till matcherna som spelats i Edmonton mellan lagen har gästande Vancouver vunnit tre av de fyra senaste.

Gick på en mina nu senast

Vancouver Canucks som missade slutspelet förra säsongen har ryckt upp sig den här säsongen under nya tränaren Willie Desjardins och laget hänger nu med i toppen i väst efter 12 segrar på 18 matcher.

Däremot gick de på en riktig mina nu senast när de förlorade med hela 5-0 mot Arizona Coyotes. Men det var kanske inte så illa som det låter. De vann skotten med 35-23 men Ryan Miller i Vancouvers mål stod för säsongens sämsta insats. Innan den förlusten hade de åtta segrar på deras tio senaste matcher och de har även spelat riktigt bra på bortaplan där de vunnit fyra av de fem senaste matcherna.

Dessutom brukar Vancouver studsa tillbaka på rätt sätt efter svaga insatser som den här senast mot Arizona. De fyra senaste gångerna de släppt in minst fyra mål har de sedan vunnit den följande matchen.

Vi tror att ett svagt Edmonton får sota för Vancouvers tunga nederlag nu senast och spelar Vancouver inklusive övertid och straffar till 1,72 hos Nordicbet. Nya kunder hos dem får 1 000 kr bonus + ett riskfritt spel värd 500 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Edmonton 3,0 bwin logo 250 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Vancouver 2,2 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 5,5 mål 1,77 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,13 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Vancouver vinner inkl övertid/straffar
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus + 500 kr riskfritt spel)
Spelstopp: Natten mot torsdag kl 02:00
TV:  viasatsport logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo