NHL: Speltips & odds: Philadelphia Flyers – Montréal Canadiens 12/10

Emil Jakobsson Publicerat: 10 oktober 2014

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens 11/10 speltips och odds
Efter matchen i Washington har vi tagit tåget till Philadelphia för att se deras möte mot Montréal Canadiens. Vi har analyserat matchen och hittat ett bra speltips.

Vi är som sagt på plats i USA och såg Montréals match borta mot Washington som de lyckades vinna efter straffar, men de fick verkligen bra utdelning där. Washington vann skotten med 15-2 i första perioden och dominerade totalt innan de slog av på tempot och bjöd in Montréal i matchen.

Men samtidigt kan man inte ta ifrån dem att de nu vunnit de två inledande matcherna men de har ett tufft schema. Matchen mot Philadelphia blir deras tredje bortamatch inom fyra dagar. Sånt brukar slita på lagen.

Släppte in 20% av skotten

Philadelphia har samtidigt förlorat de två inledande matcherna med 2-1 mot Boston samt 6-4 mot New Jersey. Målvakten Steve Mason hade en räddningsprocent på 80% nu senast vilket givetvis är under all kritik.

Men trots förlusterna har det faktiskt sett ganska bra ut. Att stå upp mot Boston på bortaplan och bara förlora med uddamålet är starkt. Nu senast mot New Jersey vann de skotten med 39-26 och deras special teams fungerade väl med två mål på fem powerplay och inget insläppt i boxplay.

Men när målvakten släpper in 20 procent av alla skott blir det givetvis svårt att vinna även om man inte kan lägga hela skulden på Mason.

När vi ser till inbördes möten vann Philadelphia två av tre förra säsongen mot Montréal och de har även vunnit fyra av de fem senaste. På hemmaplan är de samtidigt väldigt starka. De har till exempel vunnit elva raka hemmamatcher mot Montréal och deras fysiska spel brukar passa bra mot Montréal.

Räkna även med att de kommer spela med en helt annan desperation inför sin hemmapublik för att undvika en tredje förlust i följd. Vi tror på Philadelphia här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Philadelphia 2,55 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,95 betsson logo 1 000 kr
Montréal 2,6 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål 1,84 unibet logo 1 200 kr
Över 5,5 mål 2,3 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Philadelphia inkl övertid och straffar
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: Natten mot söndag 01:05
TV:  viaplay logo Viasat Xtra NHL 6  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo