NHL, speltips & odds: Philadelphia Flyers – New York Rangers 28/11

Emil Jakobsson Publicerat: 28 november 2014

New York Rangers -Philadelphia Flyers 28/11 2014 speltips & odds
Nedsläpp redan 19:00 och TV10 sänder när de två rivalerna Philadelphia Flyers och New York Rangers ska mäta krafterna i ett kokande Wells Fargo Center.

USA firade Thanksgiving day under torsdagen och under fredagen spelas vad som kallas av ligan själv ”Thanskgiving showdown” mellan Flyers och Rangers.  Nedsläpp är alltså 19:00 här i Sverige vilket betyder 13:00 lokal tid.

Det är två väldigt formsvaga lag som möter varandra och båda lagen ligger utanför en slutspelsplats just nu. Rangers ligger elva med 22 poäng och Flyers ligger på 13:e plats med 19 poäng. Ottawa som ligger på den sista slutspelsplatsen just nu ligger däremot bara två poäng före Rangers.

Gästande Rangers förlorade borta mot Tampa Bay med 4-3 nu senast. Innan det hade de visserligen två raka segrar med det var hemma i Madison Squeare Garden. På bortaplan har Rangers förlorat fyra raka matcher och faktum är att det bara finns ett sämre bortalag i den östra konferensen och det är just Philadelphia som är hemmalag ikväll. Rangers har förlorat fem av sju bortamatcher den här säsongen.

Vunnit sex av åtta senaste hemmamatcherna

Philadelphia har samtidigt två raka förluster bakom sig och sex förluster på de sju senaste matcherna. Däremot har de vunnit sex av de åtta senaste hemmamatcherna. De är som sagt det sämsta bortalaget i öst men hela sju lag i öst är sämre på hemmaplan än Flyers.

De två lagen möttes i New York så sent som den 19 november, då vann Rangers med 2-0. Men när Rangers tar sig ner till östra Pennsylvania brukar de sällan nå sin högsta nivå. Rangers har förlorat fem av de sex senaste bortamatcherna mot Philadelphia.

Philadelphia som föll med hela 5-2 nu senast borta mot Detroit brukar samtidigt studsa tillbaka bra efter tunga förluster. Av de sju senaste matcherna de spelat efter en förlust med minst tre måls marginal har de lyckats vinna sex. De är med andra ord ett lag som knyter näven efter en tung förlust och jobbar dubbelt så hårt.

Ser vi till skadorna missar McDonagh och Stempniak matchen för Rangers och Vandevelde för Flyers.

Vi tror att Flyers kniper den här matchen. De är starka på hemmaplan, studsar ofta tillbaka efter tunga förluster och har förkrossande hemmastatistik mot just Rangers som är urusla på bortaplan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Philadelphia Flyers 2,55 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,85 betsson logo 1 000 kr
New York Rangers 2,6 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,73 unibet logo 1 200 kr
Över 5,5 mål 2,15 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Philadelphia inklusive övertid/straffar
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet  (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 28/11 kl 19:00
TV:  tvtio logoviasathockey logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo