NHL: Speltips & odds: St. Louis – Vancouver 24/10

Emil Jakobsson Publicerat: 22 oktober 2014

St. Louis Blues NHL rek - vancouver canucksSt. Louis Blues tar emot Vancouver Canucks natten mot fredag och vi har hittat ett spännande speltips som vi tror stenhårt på.

Inför säsongen hade i stort sett alla gigantiska förväntningar på St. Louis Blues. Laget sprang igenom grundserien förra säsongen och vann sin division efter 52 segrar, 23 förluster och sju övertidsförluster. Laget var tippat att nå långt under slutspelet men väl där åkte de ut direkt i första rundan mot Chicago Blackhawks.

Den här säsongen har däremot fått en tuffare start. Det har blivit tre förluster på de fem första matcherna, nu senast föll man med 3-0 borta mot Anaheim Ducks.

På hemmais har de en seger och en förlust och förlusten var mot Rangers som efter den matchen förlorade tre raka matcher där de släppte in 17 mål.

Spelbolagen övervärderar dem

Vancouver har tre segrar under deras fem inledande matcher och de föll nu senast med 6-3 borta mot Dallas. Inte direkt något som imponerar. Men när vi gräver lite djupare anser vi att spelbolagen övervärderar hemmalaget även om de givetvis ska vara favoriter.

Vancouver har vunnit skotten i alla fem matcher den här säsongen, nu senast vann man till exempel skotten med hela 46-28. Självklart är det viktigt med en bra målvakt och att göra mål på sina chanser men rent matematiskt kommer pucken förr eller senare gå in om man ständigt skapar flest chanser.

Vancouvers spel brukar samtidigt passa bra mot just Blues. De vann alla tre matcher mellan lagen förra säsongen.

Vi väljer dessutom att spela dubbelchans X2 vilket betyder att vi vinner om det blir förlängning (oavsett vem som vinner förlängningen) samt om Vancouver vinner under ordinarie matchtid. Senast Blues vann mot Vancouver under ordinarie matchtid var den 11 april 2011, efter det har de spelat åtta matcher som slutat i sex segrar för Vancouver, en straffvinst samt en övertidsvinst för Blues.

Tips: Betway ger alla nya kunder ett gratisspel värt 500 kr. Hämta ditt gratisspel här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
St. Louis 1,95 nordicbet logo 1 000 kr
Oavgjort 4,0 betsafe logo 1 000 kr
Vancouver 3,5 bwin logo 250 kr
Under 5,0 mål 1,93 comeon logo 3 000 kr
Över 5,0 mål 1,9 titanbet logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot fredag kl 02:00
TV:  viasatsport logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo