Påskfest hos Paf: Dagliga gratisspel på sport, freespins & bingobrickor!

Spelbloggare Publicerat: 20 april 2019

Annons:

Påsken firas bäst hos spelbolaget Paf, som till firande av långhelgen bjuder på en flera trevliga överraskningar och gåvor till deras spelare. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett här och erhåll 100 kronor omsättningsfritt och 25 freespins i den populära sloten Thunderbar direkt.

 Öppna konto hos Paf, få 100 kr omsättningsfritt, 25 freespins & ta del av övriga påskerbjudanden!
Regler & villkor gäller.

Påskens hetaste erbjudanden:

Egg Mania: Gratis freespins – varje dag!

Kläck fram freespins varje dag under påsken, till och med den 22 april. Hur många lyckas du få fram? Varje enskilt spin är värt en (1) krona, kan användas i den populära sloten Gemix och dessa betalas samtliga ut den 23 april.
Observera att du måste ha spelat för pengar någon gång mellan den 15-22 april för att kvalificera sig för erbjudandet. Perfekt läge att hämta deras välkomstbonus, va?

Dagliga gratisspel på sport

Varje dag som du lägger ett sportspel hos Paf är du med och tävlar om 20 stycken gratisspel á 50 kronor styck – året om, varje dag. Totalt delas 7 500 spel om året ut. Du får ett meddelande i din inkorg om du är en av de lyckliga vinnarna.

Weekend Live: Tippa fem matcher gratis – vinn 500 kr i rena cash

Tippa resultatet, 1X2, i fem matcher helt utan kostnad och de tio som har flest rätt vinner 500 kronor i rena kontanter var. Bättre än så blir det inte!
För att medverka i tävlingen krävs det att du någon gång under de 30 senaste dagarna spelat för riktiga pengar hos Paf.

Helgens matcher:
Bournemouth – Fulham
Huddersfield – Watford
West Ham – Leicester
Wolverhampton – Brighton
Newcastle – Southampton

Bingo Variant: Köp 5 brickor – få 1 på köpet

Till och med den 23 april får du en bricka på köpet när du inhandlat fem stycken i populära Bingo Variant. Det är bara att luta dig tillbaka, njuta och hålla tummarna under påskhelgen.

I Bingo Variant finns fyra stycken jackpottar: en på 500 000 kr, en på 100 000 kr, en på 12 500 kr och en splashjackpott med olika utfall beroende på resultat hos de medverkande.

 Öppna konto hos Paf, få 100 kr omsättningsfritt, 25 freespins & ta del av övriga påskerbjudanden!
Regler & villkor gäller.