Passa på: Gratis liveoddsspel: Manchester City – Manchester United

Emil Jakobsson Publicerat: 9 december 2012

Manchester City välkomnar rivalerna Manchester United till Etihad Stadium idag klockan 14:30 och spelbolaget Bet365 bjuder på ett gratisspel för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Manchesterderbyt och de belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

Hämta ditt gratis liveoddsspel genom den här länken. (Är du inte redan kund får du även 1000:- i bonus)

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Ditt gratis Liveoddsspel måste betalas för, och placeras precis som vanligt, och skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar Bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Hämta ditt gratis liveoddsspel genom den här länken.