Rek / speltips, Champions League: Milan – Barcelona 22/10

Emil Jakobsson Publicerat: 21 oktober 2013
Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Nu är det äntligen dags för Champions League igen och den här omgångens första rek hämtar vi från mötet mellan AC Milan och Barcelona, den matchen som sänds på TV6.

De här lagen har gjort det till en vana att ställas mot varandra i Champions League. Två säsonger i följd har de mött varandra och Barcelona har varit starkast båda säsongerna. Man har slagit ut Milan både säsongerna samt tog fyra av sex poäng när de möttes senast i gruppspelet. Däremot har det inte gått lika lätt när de spelat på  San Siro där de vunnit en, förlorat en och spelat en oavgjord de två senaste säsongerna.

Sen har man spelat betydligt bättre på hemmaplan (4-0, 3-1 och 2-2) men kvällens match spelas som sagt i Italien.

Historiens makt brukar vara stor och det faktum att Barcelona slagit ut Milan från Champions League två säsonger i följd sitter givetvis i huvudet på spelarna.

Åtta raka segrar innan krysset

Barcelona hade åtta raka segrar när man spelade 0-0 mot Osasuna. Men som vanligt med topplag brukar poängtapp här och där vara bra för spelvärdet då det ofta höjer koncentrationen och viljan att vinna igen.

Milan slog Udinese med 1-0 nu senast men har annars spelat ganska ojämnt. Innan den segern hade man fem matcher med bara en seger.

Vi väljer att lägga våra pengar på Barcelona som är betydligt bättre och med tanke på deras historik mot Milan samt lagens form känns spelet givet.

Speltips: Barcelona
Odds: 1,6
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kronor bonus)
TV: TV6, tisdag 21/10 kl 20:45
Skador: Här hittar ni all info om skador och avstängningar
Missa inte:  
Se Barcelona – Celtic i Champions League från 1 318 kronor den 11/12. Läs mer här.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Sätt in 100 kr, få 500 kr att spela för

ComeOn! cerbjuder hela 400% bonus + 10 free spins i casinot.
Hämta din bonus här.

Tips: Läs alla speltips och rekar inför Champions League.