Rek / Speltips: Manchester United – Chelsea 26/8

Emil Jakobsson Publicerat: 24 augusti 2013
Speltips Premier League, Manchester United - Chelsea
Foto: BIldbyrån

Säsongens riktiga stormöte väntar på måndag när Manchester United tar emot Chelsea hemma på Old Trafford. Tre otroligt viktiga poäng finns i potten för två av de lagen som väntas göra upp om titeln. 

Även om motståndet inte varit det svåraste (Hull & Aston Villa) har Chelsea  inlett säsongen med två segrar under Mourinho och toppar genom det tabellen. United har bara spelat en ligamatch (seger 1-4 borta mot Swansea) men vann även Community Shield mot Wigan med 2-0 innan Premier League drog igång.

TIPS: Missa inte att Bet365 erbjuder ett gratisspel på matchen värt 250 kronor. Läs mer här om hur du hämtar ditt gratisspel.

Ser vi till inbördes möten har Chelsea en klar fördel med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste. Senast United vann var den 28 oktober 2012 då man vann med 3-2. Annars har de två senaste matcherna slutat med en 1-0 seger för Chelsea.

Ser man till oddsen är United en knapp favorit som kan spelas till ca 2,5 samtidigt som en bortaseger ger 3,0 gånger pengarna. Ser man till över/under 2,5 mål ligger oddset på 1,8 för över och 2,05 på under.

Chelsea nöjda med kryss
Vi ser däremot det absolut största värdet i att spela under tre mål. När storlag möter varandra blir det ofta en låst matchbild då de tar ut varandra på ett bra sätt. Mourinho är en otroligt skicklig defensiv coach och på bortaplan mot värsta titelrivalen kommer de göra allt för att stänga ner matchen och skulle vara väldigt nöjda med ett kryss.

Lagens två senaste möten som slutat 1-0 är ett tydligt tecken på att dessa lag ofta stänger ner varandra effektivt (även om det givetvis varit målrika matcher mellan dem också).

Båda lagen har samtidigt släppt in få mål här i inledningen av säsongen, totalt två insläppta på fyra matcher.

Resultat som 1-1 eller 1-0/2-0 åt något av hållen känns väldigt troligt här och vid t.ex. 2-1 får vi tillbaka vår insats.

Spel: Under 3 mål (pengarna tillbaka vid 3)
Odds: 1,65
Bolag: ComeOn! (Sätt in 100 kronor få 500 kr att spela för)
Gratisspel på matchen: Lägg ett riskfrittspel värt 250 kronor på matchen. Läs mer här hur det fungerar.
Gratis matchtröja: Skapa ett konto hos Betsson & få en valfri matchtröja från Premier League gratis. Läs mer här. 
TV: Viasat Fotboll
Avspark: Måndag 26/8, 21:00
Fotbollsresor: Se lagens möte i London senare under säsongen på plats. Boka din fotbollsresa här.