Riskfria spel till USA-valet – Trump vs. Biden

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2020

Under natten mot tisdagen, svensk tid, är det tid för presidentvalet 2020 i USA – och inför den kommande rysaren tipsar Spelbloggare.se om var du kan hitta riskfria spel samt de bästa oddsen på valet.

888sport: 100 kronor riskfritt

Genom att registrera dig som ny kund hos 888sport får du, via oss, 100 kronor riskfritt att spela för och eventuella förluster återfås i kontanter. Allt som krävs? Att du sätter in en hundralapp.

  Hämta bonusen hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888Sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Smarkets Spelbörs: 100 kronor riskfritt

Den för svenskar sprillans nya spelbörsen, hos Smarkets, har extremt konkurrenskraftiga odds på all former av spel på politik, liksom fotboll. Skapar du ett konto hos dem samt sätter in 200 kr, får du 100 kronor riskfritt – där förlusterna återfås i cash – att spela för.

  Hämta bonusen hos Smarkets!
Annons. Nya kunder hos Smarkets. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Unibet: Sätt in 100 – spela för 200 kronor!

Unibet är ett av de mest klassiska spelbolagen vi har i Sverige – med höga odds på allt mellan himmel och jord. Vi kan nu presentera en bonus där du som sätter in en hundring, får 100 kronor extra att spela för som gratisspel. Givetvis får du behålla vinsterna från ditt spel.

  Hämta bonusen hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Betfair: 100 kronor riskfritt

Betfair har världens största spelbörs samt en populär sportbook, där du kan spela på såväl sport som politik. De har haft en makalös omsättning på det amerikanska valet och vi erbjuder er läsare en välkomstbonus om 100 kronor riskfritt, utan omsättningskrav.

  hämta bonusen hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.