SHL: speltips/rek & odds: Djurgården – Färjestad 25/9

Emil Jakobsson Publicerat: 24 september 2014
SHL: Djurgården - Färjestad 25/9 2014 speltips
Foto: Bildbyrån

Efter ett kort uppehåll för Champions Hockey League är nu SHL tillbaka och under torsdagen tar Djurgården emot Färjestad hemma på Hovet och här hittar ni vårt speltips till matchen.

Både Djurgården och Färjestad hade matcher i CHL under tisdagen. Djurgården krossade PSG Zlin på hemmaplan med hela 8-0 och Färjestad slog Vålerenga Oslo med 4-1.

Hemma i SHL har båda lagen två segrar och två förluster efter fyra omgångar.

För Djurgården har hemmaplan varit otroligt avgörande. Om vi räknar in CHL har Djurgården vunnit samtliga fem tävlingsmatcher på hemmaplan den här säsongen och förlorat fyra av fyra bortamatcher.

Hemma bäst med andra ord.

FBK trivs samtidigt bäst på bortaplan

Färjestad har samtidigt förlorat båda hemmamatcherna i SHL och vunnit båda på bortaplan. Nu senast slog man Växjö med 4-3 efter straffar. Den tuffa bortasegern kom efter att de förlorat med hela 2-6 hemma mot Modo.

Laget studsade med andra ord tillbaka på rätt sätt och stod för en riktigt bra match borta mot Växjö.

Färjestad är som sagt obesegrade på bortaplan den här säsongen och även förra säsongen var bortaspelet nyckeln till deras framgång. De var bara SHL:s åttonde bästa hemmalag men fjärde bästa bortalag då de bara lämnade tio av grundseriens 27 bortamatcher utan poäng.

Känslan är samtidigt att Djurgården fått med sig fler poäng än vad de egentligen borde haft. Förutom matchen mot krislaget Leksand har man förlorat skotten i alla tre matcher med totalt 98-57. Det blir svårt att vinna matchen på längre sikt när man låter motståndarna kontrollera spelet så mycket.

Vi kommer därför testa Färjestad moneyline vilket betyder att vi vinner oavsett om Färjestads seger kommer under ordinarie speltid eller efter förlängning/straffar.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 2,75 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 4,1 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Färjestad 2,35 comeon logo 3 000 kr
Under 4,5 mål 1,9 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,88 unibet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner inkl förlängning/straffar
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 25/9 kl 19:00
TV:  cmoresport logocmorelivetre logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo