Sladjan inför Super Bowl

Sladjan Osmanagic Publicerat: 5 februari 2017

Natten till måndag svensk tid kommer det att smälla ordentligt i Houston, Texas. Det är dags för Super Bowl. Huvudaktörerna Patriots och Falcons anlände till staden i torsdags med stora och dyra privatplan. Spelare i de båda lagen var snabba med att lägga ut bilder på Instagram med budskapet att de var på väg till Houston för att vinna. Tyvärr kan inte båda lagen vinna, någon måste alltid förlora när stora mästerskap skall avgöras.

I artist- och musikvärlden är man per definition en vinnare, om du får det ärofyllda uppdraget att stå för pausunderhållningen. Janet Jackson, Beyonce, Coldplay och Justin Timberlake är några av dem som bjudit på underhållning i halvtid genom åren. På söndag är det Lady Gaga som skall få oss européer att inte somna under pausen, vilket ofta är en utmaning i sig. Tyvärr har man några insomningar under pausen på sitt Super Bowl-samvete.

Falcons mot Patriots. Brady mot Ryan. Det unga mot det gamla. Norr mot söder. Det är en på förhand mycket intressant Super Bowl, ur flertalet aspekter, vi har framför oss. Sportsligt kan den sluta precis hur som helst. Kommer Patriots lyckas stänga ner Falcons dynamiska offensiv? Brady och hans Patriots har erfarenhet av att vinna SB. Falcons har aldrig lyckats vinna SB och ni kan själva föreställa er vad det skulle betyda för jättestaden Atlanta i den amerikanska södern.

Falcons har en offensiv som kan besegra vem som helst, om deras offensiv har sin bästa dag är Falcons oerhört svårstoppade. Å andra sidan har Patriots och deras eminente coach Bill Belichick genom åren visat upp en imponerande taktisk flexibilitet. Det har gett honom både segrar och titlar genom hans enastående karriär. Han är dessutom en briljant motivator, om det nu verkligen behövs inför en Super Bowl.

Kan skriva historia

Atlanta hoppas vinna för första gången i lagets historia. Och de har alla förutsättningar att lyckas med det. Quarterbacken Matt Ryan är i sensationellt bra slag. Lyckas han hålla sina nerver i styr med tanke på omständigheterna tror jag på hans Falcons. Deras eminente wide receiver, Julio Jones, går inte för fullt under träningarna i veckan, men kommer göra det på söndag. Ryan och Jones vinner SB åt Atlanta Falcons. Är säker på att Tom Brady har andra planer för Super Bowl, men mitt tips är att Falcons tar hem det.

Atlanta är känt för sitt rika musikliv och framgångsrika artister. Mina favoriter från staden i fråga är OutKast. Mitt sätt att ladda upp inför SB blir helt enkelt att lyssna på dem hela helgen. Man kan ha det betydligt sämre.

FÖRHÖJT ODDS:

Som ny kund hos Betfair – få 6,00 gånger pengarna för att Patriots ska vinna eller 10,00 för Falcons.

  Klicka här för att spela de förhöjda oddsen!

Sladjan Osmanagic